Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Central Station ke Rooty Hill Stationtrain T1
1 j 24 min$7–13Bas, barisan 745 bas
Paling murah- Naiki bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand Q ke Bella Vista Station, Mawson Av, Stand Abus 607X
- Naiki bas dari Bella Vista Station, Mawson Av, Stand B ke Plumpton Marketplace, Jersey Rdbus 745
1 j 46 min$3–10Kereta api bawah tanah, barisan 745 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Bella Vista Stationsubway M1
- Naiki bas dari Bella Vista Station, Mawson Av, Stand B ke Plumpton Marketplace, Jersey Rdbus 745
1 j 47 min$8–12Pandu 44.6 km
- Pandu dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rdcar 44.6 km
38 min$9–12Teksi
- Naiki teksi dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rdtaxi 44.6 km
38 min$120–160
Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd adalah bas dan barisan 745 bas yang berharga $3 - $11 dan mengambil masa 1j 46m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd adalah pandu yang berharga $8 - $12 dan mengambil masa 38 min.
Tidak, tiada bas terus dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand Q dan tiba di Plumpton Marketplace, Jersey Rd melalui Bella Vista Station, Mawson Av, Stand B. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 46m.
Jarak antara Circular Quay Station dan Jersey Rd After Hyatt Rd adalah 48 km. Jarak jalan raya ialah 44.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 24m dan berharga $7 - $13.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 24m untuk bertolak dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Circular Quay Station Jersey Rd After Hyatt Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Wynyard Station, Clarence St, Stand Q.
Cara terbaik untuk bertolak dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 24m dan berharga $7 - $13. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 745 bas, yang berharga $3 - $11 dan mengambil masa 1j 46m.
Perkhidmatan Circular Quay Station Jersey Rd After Hyatt Rd ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Bella Vista Station, Mawson Av, Stand A.
Ya, jarak pemanduan antara Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd adalah 45 km. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Circular Quay Station ke Jersey Rd After Hyatt Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Circular Quay Station, NSW, Australia dan Jersey Rd After Hyatt Rd, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- E-mel
- sydneytrainsmedia@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- transport.nsw.gov.au
Kereta api dari Central Station ke Rooty Hill Station
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2–4
- Jadual di
- transport.nsw.gov.au
- Adult one-way
- $2–4
- E-mel
- sydneymetro@transport.nsw.gov.au
- Tapak web
- transportnsw.info
Kereta api bawah tanah dari Martin Place Station ke Bella Vista Station
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4–7
- Jadual di
- transportnsw.info
- Adult Fare
- $4–7
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Wynyard Station, Clarence St, Stand Q ke Bella Vista Station, Mawson Av, Stand A
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–6
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 1300 692 929
- Tapak web
- busways.com.au
Bas dari Bella Vista Station, Mawson Av, Stand B ke Plumpton Marketplace, Jersey Rd
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $3–5
- Jadual di
- https://www.busways.com.au/nsw/plan-your-trip/route-timetables
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- $120–160
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- 133 100
- Tapak web
- silverservice.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- 133 222
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au










