Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Chivasso ke San Raffaele Cimena dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Chivasso ke San Raffaele Cimena dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chivasso ke San Raffaele Cimena adalah barisan 3106 bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chivasso ke San Raffaele Cimena adalah teksi yang berharga €15 - €19 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Chivasso - Via Po, 26 dan tiba di Piana San Raffaele. Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Chivasso dan San Raffaele Cimena adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chivasso ke San Raffaele Cimena tanpa kereta adalah dengan barisan 3106 bas yang memerlukan 10 min dan berharga €1 - €3.
barisan 3106 bas dari Chivasso - Via Po, 26 ke Piana San Raffaele mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas dua kali sehari.
Perkhidmatan Chivasso San Raffaele Cimena ke bas, dikendalikan oleh Extra.To, berlepas dari stesen Chivasso - Via Po, 26.
Perkhidmatan Chivasso San Raffaele Cimena ke bas, dikendalikan oleh Extra.To, tiba di stesen Piana San Raffaele.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chivasso, Itali dan San Raffaele Cimena, Itali?
- Telefon
- +39 02 8412 1302
- E-mel
- extrato@extrato.it
- Tapak web
- extrato.it
Bas dari Chivasso - Via Po, 26 ke Piana San Raffaele
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- extrato.it
