Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Chiloeches ke Hospital San Rafael dengan teksi, kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Teksi, kereta api
Terbaik- Naiki taxi dari Chiloeches ke Guadalajara Yebestaxi
- Naiki train dari Guadalajara Yebes ke Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandestrain Ave
- Naiki train dari Madrid-Atocha Cercanías ke Madrid-Nuevos Ministeriostrain C4a / ...
1 j 15 min€17–28Barisan 275 bas, barisan 223 bas
Paling murah- Naiki bus dari La Noria-Pozo De Guadalajara ke Puerta Universo-Chinchónbus 275
- Naiki bus dari Vía Complutense-Barrio Ledesma ke Intercambiador De Avenida Américabus 223
2 j 8 min€6–10Bas
- Naiki bus dari Chiloeches ke Guadalajarabus
- Naiki bus dari Guadalajara ke Madrid, Avenida de Américabus ALSA - Gua-Mad / ...
1 j 51 minPandu 50.7 km
- Pandu dari Chiloeches ke Hospital San Rafaelcar 50.7 km
37 min€9–12Teksi
- Naiki taxi dari Chiloeches ke Hospital San Rafaeltaxi 50.7 km
37 min€90–110
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chiloeches ke Hospital San Rafael adalah barisan 275 bas dan barisan 223 bas yang berharga €6 - €10 dan mengambil masa 2j 8m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chiloeches ke Hospital San Rafael adalah pandu yang berharga €8 - €12 dan mengambil masa 37 min.
Tidak, tiada bas terus dari Chiloeches ke Hospital San Rafael. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chiloeches dan tiba di Madrid, Avenida de América melalui Guadalajara. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 51m.
Jarak antara Chiloeches dan Hospital San Rafael adalah 76 km. Jarak jalan raya ialah 50.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chiloeches ke Hospital San Rafael tanpa kereta adalah dengan teksi dan kereta api yang memerlukan 1j 15m dan berharga €17 - €28.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 15m untuk bertolak dari Chiloeches ke Hospital San Rafael, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Chiloeches Hospital San Rafael ke bas, dikendalikan oleh The Bus, berlepas dari stesen Chiloeches.
Perkhidmatan Chiloeches Hospital San Rafael ke bas, dikendalikan oleh The Bus, tiba di stesen Guadalajara.
Ya, jarak pemanduan antara Chiloeches ke Hospital San Rafael adalah 51 km. Ia mengambil masa lebih kurang 37 min untuk memandu dari Chiloeches ke Hospital San Rafael.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chiloeches, Sepanyol dan Hospital San Rafael, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Guadalajara Yebes ke Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes
- Telefon
- +34 911 880 434
- Tapak web
- thebus.es
Bas dari Chiloeches ke Guadalajara
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- castillalamancha.es
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- €8–110
Taxi Miguel Angel San Miguel
- Telefon
- +34 680 61 51 52
H. Picazo Taxi
- Telefon
- +34 657 76 00 68
- Tapak web
- hpicazotaxiguadalajara.com
Radio Taxi Guadalajara
- Telefon
- +34 949 22 98 69
- Tapak web
- radiotaxiguadalajara.es
TaxiPol
- Telefon
- 637461901
Taxi Miguel Angel San Miguel
- Telefon
- +34 680 61 51 52
H. Picazo Taxi
- Telefon
- +34 657 76 00 68
- Tapak web
- hpicazotaxiguadalajara.com
Radio Taxi Guadalajara
- Telefon
- +34 949 22 98 69
- Tapak web
- radiotaxiguadalajara.es
TaxiPol
- Telefon
- 637461901






