Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Division ke Clark/LakeBlue Line
- Naiki kereta api bawah tanah dari Clark/Lake ke Garfield-GreenGreen Line
1 j 8 min$2–5Barisan 9 bas, barisan 55 bas
- Naiki bas dari Ashland & Chicago ke Ashland & Garfield9 / ...
- Naiki bas dari Garfield & Ashland ke 55th Street & Drexel55
1 j 21 min$2Teksi
- Naiki teksi dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center10.2 bt
14 min$28–35Pandu 10.2 bt
- Pandu dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center10.2 bt
14 min$2–3Barisan 66 bas, barisan 2 bas
- Naiki bas dari Chicago & Paulina ke Navy Pier Terminal66
- Naiki bas dari Navy Pier Terminal ke Midway Plaisance & Cottage Grove2
2 j 1 min$2
Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center adalah barisan 9 bas dan barisan 55 bas yang berharga $3 dan mengambil masa 1j 21m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center adalah teksi yang berharga $28 - $35 dan mengambil masa 14 min.
Tidak, tiada bas terus dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ashland & Chicago dan tiba di 55th Street & Drexel melalui Garfield & Ashland. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 21m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Division dan tiba di Garfield-Green melalui Clark/Lake. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Jarak antara Chicago Station (CTA Logan Square branch) dan University of Chicago Medical Center adalah 11 batu. Jarak jalan raya ialah 10.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 8m dan berharga $2 - $5.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 8m untuk bertolak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) University of Chicago Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), berlepas dari stesen Ashland & Chicago.
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) University of Chicago Medical Center ke kereta api, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), berlepas dari stesen Division.
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) University of Chicago Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), tiba di stesen Ashland & Garfield.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chicago Station (CTA Logan Square branch), IL, Amerika Syarikat dan University of Chicago Medical Center, IL, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 888-968-7282
- Tapak web
- transitchicago.com
Kereta api bawah tanah dari Division ke Clark/Lake
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2–5
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $2–5
Kereta api bawah tanah dari Clark/Lake ke Garfield-Green
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $0
- Telefon
- +1 888-968-7282
- Tapak web
- transitchicago.com
Bas dari Ashland & Chicago ke Ashland & Garfield
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
Bas dari Garfield & Ashland ke 55th Street & Drexel
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $0
Bas dari Chicago & Paulina ke Navy Pier Terminal
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
Bas dari Navy Pier Terminal ke Midway Plaisance & Cottage Grove
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $0
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- $28–35
Yellow Cab Chicago
- Telefon
- +1 312-829-4222
- Tapak web
- yellowcabchicago.com
Flash Cab
- Telefon
- +1 773-561-4444
- Tapak web
- flashcab.com
Checker
- Telefon
- +1 312-243-2537
- Tapak web
- checkertaxichicago.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) University of Chicago Medical Center ke kereta api, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), tiba di stesen Clark/Lake.
Ya, jarak pemanduan antara Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center adalah 10 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke University of Chicago Medical Center.





