Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 66 bas melalui Chicago & Clark
Terbaik- Naiki bas dari Chicago & Paulina ke Chicago & Clark66
28 min$3Teksi
- Naiki teksi dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile3.1 bt
6 min$11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile3 bt
57 minBarisan 66 bas
- Naiki bas dari Chicago & Paulina ke Chicago & Michigan66
28 min$3
Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile adalah barisan 66 bas melalui Chicago & Clark yang berharga $3 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile adalah teksi yang berharga $11 - $14 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Chicago & Paulina dan tiba di Chicago & Clark. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Jarak antara Chicago Station (CTA Logan Square branch) dan One Magnificent Mile adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chicago Station (CTA Logan Square branch) ke One Magnificent Mile tanpa kereta adalah dengan barisan 66 bas melalui Chicago & Clark yang memerlukan 28 min dan berharga $3.
barisan 66 bas dari Chicago & Paulina ke Chicago & Clark mengambil masa 17 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) One Magnificent Mile ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), berlepas dari stesen Chicago & Paulina.
Perkhidmatan Chicago Station (CTA Logan Square branch) One Magnificent Mile ke bas, dikendalikan oleh Chicago Transit (CTA), tiba di stesen Chicago & Clark.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chicago Station (CTA Logan Square branch), IL, Amerika Syarikat dan One Magnificent Mile, IL, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 888-968-7282
- Tapak web
- transitchicago.com
Bas dari Chicago & Paulina ke Chicago & Clark
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
Bas dari Chicago & Paulina ke Chicago & Michigan
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- transitchicago.com
- Adult
- $3
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $11–14
Yellow Cab Chicago
- Telefon
- +1 312-829-4222
- Tapak web
- yellowcabchicago.com
Flash Cab
- Telefon
- +1 773-561-4444
- Tapak web
- flashcab.com
Checker
- Telefon
- +1 312-243-2537
- Tapak web
- checkertaxichicago.com




