Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari East-West Hwy+Brookville Rd ke Silver Spring+Bay 102bus M70
- Naiki bas dari Silver Spring+Bay 220 ke Georgia Av NW+Butternut St NWbus D40 / ...
31 min$2–4Teksi
- Naiki teksi dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Centertaxi 4.4 bt
10 min$16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Centerwalk 3.7 bt
1 j 12 min
Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center adalah bas yang berharga $2 - $5 dan mengambil masa 31 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center adalah teksi yang berharga $16 - $20 dan mengambil masa 10 min.
Tidak, tiada bas terus dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari East-West Hwy+Brookville Rd dan tiba di Georgia Av NW+Butternut St NW melalui Silver Spring+Bay 220. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Chevy Chase dan Walter Reed Army Medical Center adalah 5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 31 min dan berharga $2 - $5.
Ia mengambil masa lebih kurang 31 min untuk bertolak dari Chevy Chase ke Walter Reed Army Medical Center, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Chevy Chase Walter Reed Army Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Washington Metropolitan Area Transit Authority, berlepas dari stesen East-West Hwy+Brookville Rd.
Perkhidmatan Chevy Chase Walter Reed Army Medical Center ke bas, dikendalikan oleh Washington Metropolitan Area Transit Authority, tiba di stesen Silver Spring+Bay 102.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chevy Chase, MD, Amerika Syarikat dan Walter Reed Army Medical Center, DC, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 202 466 3876
- Tapak web
- wmata.com
Bas dari East-West Hwy+Brookville Rd ke Silver Spring+Bay 102
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- wmata.com
- Standard fare
- $3
Bas dari Silver Spring+Bay 220 ke Georgia Av NW+Butternut St NW
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- wmata.com
- Standard fare
- $0
- Tapak web
- montgomerycountymd.gov
Bas dari East-West Hwy+Brookville Rd ke Silver Spring+Bay 102
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–5
- Jadual di
- montgomerycountymd.gov
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $16–20
Yellow Cab DC
- Telefon
- +1 202-546-7900
- Tapak web
- dcyellowcab.com
Red Cab DC
- Telefon
- +1 202-285-1632
- Tapak web
- redcabdc.com
Grand Cab
- Telefon
- +1 202-269-6690
- Tapak web
- grandcab.com



