Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 14 kereta api bawah tanah, barisan 9 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki subway dari L'Haÿ-les-Roses ke Saint-Lazaresubway 14
- Naiki subway dari Havre-Caumartin ke Michel-Ange - Molitorsubway 9
1 j 4 min€6Barisan 88 bas
Paling murah- Naiki bus dari Montsouris - Tombe Issoire ke Porte Molitorbus 88
1 j 31 min€3Teksi
- Naiki taxi dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garrostaxi 14.2 km
18 min€24–29Pandu 14.2 km
- Pandu dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garroscar 14.2 km
18 min€3–4Bas, barisan 62 bas
- Naiki bus dari Châteaurenard ke Italie - Tolbiacbus N22
- Naiki bus dari Italie - Tolbiac ke Porte de Saint-Cloudbus 62
1 j 39 min
Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros adalah barisan 88 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 1j 31m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €24 - €29 dan mengambil masa 18 min.
Tidak, tiada bas terus dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Mairie dan tiba di Porte Molitor melalui Montsouris - Tombe Issoire. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 31m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari L'Haÿ-les-Roses dan tiba di Michel-Ange - Molitor melalui Havre-Caumartin. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 4m.
Jarak antara Chevilly-Larue dan Stadium Roland Garros adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 14.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan barisan 14 kereta api bawah tanah dan barisan 9 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 4m dan berharga €6.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 4m untuk bertolak dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Chevilly-Larue Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Montsouris - Tombe Issoire.
Perkhidmatan Chevilly-Larue Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen L'Haÿ-les-Roses.
Perkhidmatan Chevilly-Larue Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Porte Molitor.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chevilly-Larue, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
- Telefon
- 3424
- Tapak web
- RATP Metro
Kereta api bawah tanah dari L'Haÿ-les-Roses ke Saint-Lazare
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- RATP Metro
Kereta api bawah tanah dari Havre-Caumartin ke Michel-Ange - Molitor
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- RATP Metro
Bas dari Montsouris - Tombe Issoire ke Porte Molitor
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 0800 10 20 20
- E-mel
- contact-kvedv@keolis.com
- Tapak web
- Keolis Grand Paris Seine Orly
Bas dari Châteaurenard ke Italie - Tolbiac
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- Keolis Grand Paris Seine Orly
Bas dari Italie - Tolbiac ke Porte de Saint-Cloud
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- Keolis Grand Paris Seine Orly
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- €24–29
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Chevilly-Larue Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Saint-Lazare.
Ya, jarak pemanduan antara Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari Chevilly-Larue ke Stadium Roland Garros.











