Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Noisiel ke Val d'Europetrain A
16 min€3–6Berkongsi kenderaan
Paling murah- Naiki rideshare dari Noisiel ke Serris16.4 km
57 min€2Barisan 113 bas, kereta api
- Naiki bus dari Mairie ke Neuilly-Plaisance RERbus 113
- Naiki train dari Neuilly-Plaisance ke Val d'Europetrain A
1 j€6–9Teksi
- Naiki taxi dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP)taxi 17.3 km
17 min€40–55Pandu 17.3 km
- Pandu dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP)car 17.3 km
17 min€4–5Barisan 7719 bas, barisan 2228 bas
- Naiki bus dari Carrefour des Déportés ke Gare de Torcybus 7719
- Naiki bus dari Gare de Torcy ke Gare de Val d'Europebus 2228
1 j 36 min€3–6
Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) dengan kereta api dan jalan kaki
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 57 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) adalah kereta api yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 16 min.
Tidak, tiada bas terus dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Carrefour des Déportés dan tiba di Gare de Val d'Europe melalui Gare de Torcy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 36m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Noisiel dan tiba di Val d'Europe. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Chelles dan RER A - Val d'Europe (RATP) adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 17.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 16 min dan berharga €3 - €6.
kereta api dari Noisiel ke Val d'Europe mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Chelles RER A - Val d'Europe (RATP) ke bas, dikendalikan oleh Marne et Brie, berlepas dari stesen Carrefour des Déportés.
Perkhidmatan Chelles RER A - Val d'Europe (RATP) ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Noisiel.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 16 min dan berharga €3 - €6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 7719 bas dan barisan 2228 bas, yang berharga €2 - €6 dan mengambil masa 1j 36m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chelles, Perancis dan RER A - Val d'Europe (RATP), Perancis?
- Telefon
- 3424
- Tapak web
- Réseau Express Régional (RER Paris)
Kereta api dari Noisiel ke Val d'Europe
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- Réseau Express Régional (RER Paris)
Kereta api dari Neuilly-Plaisance ke Val d'Europe
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- Réseau Express Régional (RER Paris)
- Telefon
- 0 800 10 20 20
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Mairie ke Neuilly-Plaisance RER
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Digital ticket
- €2
- Onboard ticket
- €3
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Carrefour des Déportés ke Gare de Torcy
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- me-deplacer.iledefrance-mobilites.fr
- Navigo Liberté +
- €2
- Digital ticket
- €2
- On-Board/SMS
- €3
- Telefon
- 0160079470
- Tapak web
- transdev-idf.com
Bas dari Gare de Torcy ke Gare de Val d'Europe
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Navigo Liberté +
- €2
- Navigo Easy pass
- €2
- On-Board/SMS
- €3
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- BlaBlaCar
Berkongsi kenderaan dari Noisiel ke Serris
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- BlaBlaCar
- Tempoh Purata
- 17 min
- Anggaran harga
- €40–55
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Chelles RER A - Val d'Europe (RATP) ke bas, dikendalikan oleh Marne et Brie, tiba di stesen Gare de Torcy.
Perkhidmatan Chelles RER A - Val d'Europe (RATP) ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Val d'Europe.
Ya, jarak pemanduan antara Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP) adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 17 min untuk memandu dari Chelles ke RER A - Val d'Europe (RATP).
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Chelles dan RER A - Val d'Europe (RATP). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.






