Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Changi City Point ke Holiday Inn Atrium dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Expo ke Chinatownsubway Dt
51 min$1–3Barisan 24 bas, barisan 51 bas
- Naiki bas dari Expo Halls 4/5/6 ke Paya Lebar Stn Exit Dbus 24
- Naiki bas dari City Plaza ke Holiday Inn Atriumbus 51
1 j 15 min$2–6Teksi
- Naiki teksi dari Changi City Point ke Holiday Inn Atriumtaxi 16.4 km
19 min$10–12Pandu 16.4 km
- Pandu dari Changi City Point ke Holiday Inn Atriumcar 16.4 km
19 min$4–6Barisan 5 bas
- Naiki bas dari Upp Changi Stn/SUTD ke Grand Copthorne Hotelbus 5
1 j 33 min$1–3
Changi City Point ke Holiday Inn Atrium dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Changi City Point ke Holiday Inn Atrium adalah kereta api bawah tanah yang berharga $1 - $3 dan mengambil masa 51 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Changi City Point ke Holiday Inn Atrium adalah teksi yang berharga $10 - $12 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Upp Changi Stn/SUTD dan tiba di Grand Copthorne Hotel. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 33m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Expo dan tiba di Chinatown. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Jarak antara Changi City Point dan Holiday Inn Atrium adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 16.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Changi City Point ke Holiday Inn Atrium tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 51 min dan berharga $1 - $3.
kereta api bawah tanah dari Expo ke Chinatown mengambil masa 33 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Changi City Point Holiday Inn Atrium ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, berlepas dari stesen Expo Halls 4/5/6.
Perkhidmatan Changi City Point Holiday Inn Atrium ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Expo.
Perkhidmatan Changi City Point Holiday Inn Atrium ke bas, dikendalikan oleh SBS Transit, tiba di stesen Paya Lebar Stn Exit D.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Changi City Point, Singapura dan Holiday Inn Atrium, Singapura?
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Expo ke Chinatown
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Expo Halls 4/5/6 ke Paya Lebar Stn Exit D
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
Bas dari City Plaza ke Holiday Inn Atrium
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
Bas dari Upp Changi Stn/SUTD ke Grand Copthorne Hotel
- Tempoh Purata
- 1 j 33 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- $10–12
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Taxi Batam
- Telefon
- +62 852 3403 7986
Silver Cab
- Telefon
- +62 778-46-1000
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Changi City Point Holiday Inn Atrium ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Chinatown.
Ya, jarak pemanduan antara Changi City Point ke Holiday Inn Atrium adalah 16 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Changi City Point ke Holiday Inn Atrium.





