Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari Chamonix - Mont-Blanc ke AlbertvilleAutocar
- Naiki kereta api dari Albertville ke Aime La PlagneTer / ...
4 j 2 min€23–62Pandu 108.7 km
Paling murah- Pandu dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne108.7 km
1 j 34 min€17–25Bas
- Naiki bas dari Chamonix - Mont-Blanc ke AlbertvilleAutocar
- Naiki bas dari Albertville ke Aime La PlagneAutocar
4 j 10 min€19–26
Chamonix ke Mâcot-la-Plagne dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne adalah pandu yang berharga €16 - €25 dan mengambil masa 1j 34m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne adalah pandu yang berharga €16 - €25 dan mengambil masa 1j 34m.
Tidak, tiada bas terus dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chamonix - Mont-Blanc dan tiba di Aime La Plagne melalui Albertville. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 10m.
Jarak antara Chamonix dan Mâcot-la-Plagne adalah 113 km. Jarak jalan raya ialah 108.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 4j 2m dan berharga €22 - €65.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 2m untuk bertolak dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Chamonix Mâcot-la-Plagne ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari stesen Chamonix - Mont-Blanc.
Perkhidmatan Chamonix Mâcot-la-Plagne ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di stesen Albertville.
Ya, jarak pemanduan antara Chamonix ke Mâcot-la-Plagne adalah 109 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 34m untuk memandu dari Chamonix ke Mâcot-la-Plagne.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chamonix, Perancis dan Mâcot-la-Plagne, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Albertville ke Aime La Plagne
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €11
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- sncf-connect.com
Kereta api dari Albertville ke Aime La Plagne
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €15–45
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempah di
- sncf-connect.com
- 2nd Class
- €15–20
- 1st Class
- €30–45
- Telefon
- 3635
- Tapak web
- groupe-sncf.com
Bas dari Chamonix - Mont-Blanc ke Albertville
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Anggaran harga
- €12–18
- Jadual di
- groupe-sncf.com
Bas dari Albertville ke Aime La Plagne
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €6–9
- Jadual di
- groupe-sncf.com














