Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Cattolica ke Residence T2, Rimini dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Cattolica-S.G.-Gab. ke Rimini Miramaretrain 1776 / ...
19 min€2–4Barisan 426 bas
- Naiki bas dari Cattolica ke Rimini-Miramarebus 426
28 min€4–7Teksi
- Naiki teksi dari Cattolica ke Residence T2, Riminitaxi 13.9 km
19 min€30–40Pandu 13.9 km
- Pandu dari Cattolica ke Residence T2, Riminicar 13.9 km
19 min€3–4Barisan 125 bas, bas
- Naiki bas dari Cattolica - Emilia Romagna ke Riccione p.le Curielbus 125
- Naiki bas dari Riccione p.le Curiel ke Miramarebus 11
49 min€5–10
Cattolica ke Residence T2, Rimini dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Cattolica ke Residence T2, Rimini adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Cattolica ke Residence T2, Rimini adalah kereta api yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cattolica dan tiba di Rimini-Miramare. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Cattolica-S.G.-Gab. dan tiba di Rimini Miramare. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Jarak antara Cattolica dan Residence T2, Rimini adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 13.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Cattolica ke Residence T2, Rimini tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 19 min dan berharga €2 - €4.
kereta api dari Cattolica-S.G.-Gab. ke Rimini Miramare mengambil masa 13 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Cattolica Residence T2, Rimini ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Cattolica.
Perkhidmatan Cattolica Residence T2, Rimini ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., berlepas dari stesen Cattolica-S.G.-Gab..
Cara terbaik untuk bertolak dari Cattolica ke Residence T2, Rimini adalah dengan kereta api yang mengambil masa 19 min dan berharga €2 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 426 bas, yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 28 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Cattolica, Itali dan Residence T2, Rimini, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Cattolica-S.G.-Gab. ke Rimini Miramare
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Cattolica ke Rimini-Miramare
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- flixbus.fr
Bas dari Riccione p.le Curiel ke Miramare
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 0541 300811
- E-mel
- servizioclienti@startromagna.it
- Tapak web
- startromagna.it
Bas dari Cattolica - Emilia Romagna ke Riccione p.le Curiel
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €3–5
Bas dari Riccione p.le Curiel ke Miramare
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- startromagna.it
- 2nd Class
- €2–4
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- €30–40
Taxi Gabicce di Diamantini Marcello
- Telefon
- +39 339 319 0486
- Tapak web
- taxigabicce.com
Radio Taxi Pesaro
- Telefon
- +39 0721 454425
- Tapak web
- taxipesaro.it
Taxi-transfer-riviera Rimini
- Telefon
- +39 39 288 60 407
Radio Taxi Rimini
- Telefon
- +39 0541 50020
- Tapak web
- radiotaxirimini.it
NCC Driver Taxi Rimini
- Telefon
- +39 36 613 29 141
Giringiro Autoservizi
- Telefon
- +39 0541 178 8000
- Tapak web
- giringiroravennancc.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Cattolica Residence T2, Rimini ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Rimini-Miramare.
Perkhidmatan Cattolica Residence T2, Rimini ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia S.p.A., tiba di stesen Rimini Miramare.
Ya, jarak pemanduan antara Cattolica ke Residence T2, Rimini adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Cattolica ke Residence T2, Rimini.
Tempah tiket Cattolica Residence T2, Rimini ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Tempah tiket Cattolica Residence T2, Rimini ke bas anda dalam talian dengan FlixBus.











