Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 218 bas
Terbaik- Naiki bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Porta S. Giovanni218
21 min€2–7Barisan 218 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Porta S. Giovanni218
- Naiki kereta api bawah tanah dari San Giovanni ke LodiMec
23 min€4–9Teksi
- Naiki teksi dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme5.5 km
9 min€19–24Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme4.2 km
50 minBarisan 218 bas melalui Faleria
- Naiki bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Faleria218
21 min€2–7
Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme adalah barisan 218 bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme adalah teksi yang berharga €19 - €24 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine dan tiba di Porta S. Giovanni. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Catacomb of Callixtus dan Santa Croce in Gerusalemme adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Catacomb of Callixtus ke Santa Croce in Gerusalemme tanpa kereta adalah dengan barisan 218 bas yang memerlukan 21 min dan berharga €1 - €7.
barisan 218 bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Porta S. Giovanni mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Catacomb of Callixtus Santa Croce in Gerusalemme ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine.
Perkhidmatan Catacomb of Callixtus Santa Croce in Gerusalemme ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Porta S. Giovanni.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Catacomb of Callixtus, Itali dan Santa Croce in Gerusalemme, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari San Giovanni ke Lodi
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Porta S. Giovanni
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Largo Martiri Delle Fosse Ardeatine ke Faleria
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €19–24
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu


