Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Dortmund Hbf ke Kassel-Wilhelmshoehetrain Re
- Naiki kereta api dari Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe ke Rotenburgtrain Re5 / ...
3 j 51 min€35–164Pandu 222.9 km
Paling murah- Pandu dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fuldacar 222.9 km
2 j 14 min€33–47Bas
- Naiki bas dari Dortmund central bus station ke Kasselbus N1360b / ...
- Naiki bas dari Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe ke Rotenburgbus Sev
6 j 4 min
Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda adalah pandu yang berharga €30 - €50 dan mengambil masa 2j 14m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda adalah pandu yang berharga €30 - €50 dan mengambil masa 2j 14m.
Tidak, tiada bas terus dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Castrop Betriebshof dan tiba di Rotenburg melalui Dortmund Kirchlinde Zentrum, Dortmund central bus station dan Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 4m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Castrop-Rauxel Hbf dan tiba di Rotenburg melalui Dortmund Hbf dan Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 51m.
Jarak antara Castrop-Rauxel dan Rotenburg an der Fulda adalah 275 km. Jarak jalan raya ialah 222.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3j 51m dan berharga €35 - €170.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 51m untuk bertolak dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Castrop-Rauxel Rotenburg an der Fulda ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Dortmund central bus station.
Perkhidmatan Castrop-Rauxel Rotenburg an der Fulda ke kereta api, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen Dortmund Hbf.
Cara terbaik untuk bertolak dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3j 51m dan berharga €35 - €170. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga dan mengambil masa 6j 4m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Castrop-Rauxel, Jerman dan Rotenburg an der Fulda, Jerman?
- Telefon
- +49 221 13 999 444
- Tapak web
- nationalexpress.de
Kereta api dari Dortmund Hbf ke Kassel-Wilhelmshoehe
- Tempoh Purata
- 2 j 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- nationalexpress.de
- Telefon
- +49 30 2970
- Tapak web
- bahn.de
Kereta api dari Dortmund Hbf ke Kassel-Wilhelmshoehe
- Tempoh Purata
- 2 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €35–140
- Jadual di
- bahn.de
- Telefon
- +31 30 751 5155
- Tapak web
- ns.nl
Kereta api dari Dortmund Hbf ke Kassel-Wilhelmshoehe
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €23–55
- Jadual di
- ns.nl
- Telefon
- +49 561 766396-0
- E-mel
- info@cantus-bahn.de
- Tapak web
- cantus-bahn.de
Kereta api dari Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe ke Rotenburg
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Tapak web
- https://www.cantus-bahn.de/
- Telefon
- +49 30 2970
- Tapak web
- bahn.de
Kereta api dari Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe ke Rotenburg
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- https://www.flixbus.fr
Bas dari Dortmund central bus station ke Kassel
- Tempoh Purata
- 2 j 5 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €12–20
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- +49 561 766396-0
- E-mel
- info@cantus-bahn.de
- Tapak web
- cantus-bahn.de
Bas dari Kassel Bahnhof Wilhelmshöhe ke Rotenburg
- Tempoh Purata
- 1 j 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Tapak web
- https://www.cantus-bahn.de/
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Castrop-Rauxel Rotenburg an der Fulda ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Kassel.
Perkhidmatan Castrop-Rauxel Rotenburg an der Fulda ke kereta api, dikendalikan oleh National Express, tiba di stesen Kassel-Wilhelmshoehe.
Ya, jarak pemanduan antara Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda adalah 223 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 14m untuk memandu dari Castrop-Rauxel ke Rotenburg an der Fulda.






















