Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
BART, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Castro Valley ke Powell StreetBlue-S
- Naiki bas dari 4th St & Market St ke 3rd St & Gene Friend Way15 / ...
54 min$5–8Pandu 24.9 bt
- Pandu dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station24.9 bt
29 min$5–7Teksi
- Naiki teksi dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station24.9 bt
29 min$90–120
Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station dengan kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station adalah pandu yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station adalah pandu yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 29 min.
Jarak antara Castro Valley dan UCSF/Chase Center Station adalah 24 batu. Jarak jalan raya ialah 25.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station tanpa kereta adalah dengan BART dan bas yang memerlukan 54 min dan berharga $4 - $8.
Ia mengambil masa lebih kurang 54 min untuk bertolak dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station adalah 25 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Castro Valley ke UCSF/Chase Center Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Castro Valley, CA, Amerika Syarikat dan UCSF/Chase Center Station, CA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-510-464-6000
- Tapak web
- bart.gov
Kereta api bawah tanah dari Castro Valley ke Powell Street
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- bart.gov
- Telefon
- +1 415.701.2311
- Tapak web
- sfmta.com
Bas dari 4th St & Market St ke 3rd St & Gene Friend Way
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- sfmta.com
- E-mel
- transit@missionbaytma.org
- Tapak web
- missionbaytma.org
Bas dari 4th St & Market St ke 3rd St & Gene Friend Way
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Tapak web
- Mission Bay TMA
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- $90–120



