Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Carugate ke Cornate d'Adda dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Villa Fiorita ke Gessatesubway 2
- Naiki bas dari Gessate M2 ke Via Dante Via Marconibus Z313
1 j 46 min€6–9Pandu 18.5 km
Paling murah- Pandu dari Carugate ke Cornate d'Addacar 18.5 km
20 min€3–5Teksi
- Naiki teksi dari Carugate ke Cornate d'Addataxi 18.5 km
20 min€30–40Bas
- Naiki bas dari Cologno Nord M2 ke P.za Medabus Z322
2 j 18 min€6–8
Carugate ke Cornate d'Adda dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Carugate ke Cornate d'Adda adalah pandu yang berharga €2 - €5 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Carugate ke Cornate d'Adda adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 20 min.
Tidak, tiada bas terus dari Carugate ke Cornate d'Adda. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Via Gorizia Via 20 Settembre dan tiba di Via Dante Via Marconi melalui Cologno Nord M2 dan P.za Meda. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 18m.
Jarak antara Carugate dan Cornate d'Adda adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 18.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Carugate ke Cornate d'Adda tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah dan bas yang memerlukan 1j 46m dan berharga €5 - €10.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 46m untuk bertolak dari Carugate ke Cornate d'Adda, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Carugate Cornate d'Adda ke bas, dikendalikan oleh Nord Est Trasporti, berlepas dari stesen Cologno Nord M2.
Perkhidmatan Carugate Cornate d'Adda ke bas, dikendalikan oleh Nord Est Trasporti, tiba di stesen P.za Meda.
Ya, jarak pemanduan antara Carugate ke Cornate d'Adda adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Carugate ke Cornate d'Adda.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Carugate, Itali dan Cornate d'Adda, Itali?
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Villa Fiorita ke Gessate
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 800 905150
- Tapak web
- nordesttrasporti.it
Bas dari Gessate M2 ke Via Dante Via Marconi
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- nordesttrasporti.it
- 2nd Class
- €2–4
Bas dari Cologno Nord M2 ke P.za Meda
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- nordesttrasporti.it
- 2nd Class
- €3–5
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- €30–40
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353








