Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Carlton ke State Library Victoria dengan trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 trem
Terbaik- Naiki trem dari Melbourne University/Swanston St #1 ke Melbourne Central Station/Swanston St #81 / ...
7 min$6Barisan 207 bas
- Naiki bas dari Faraday St/Lygon St ke La Trobe St/Russell St200 / ...
10 minTeksi
- Naiki teksi dari Carlton ke State Library Victoria1.3 km
2 min$6–9Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Carlton ke State Library Victoria1.3 km
15 min
Carlton ke State Library Victoria dengan trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Carlton ke State Library Victoria adalah barisan 1 trem yang berharga $6 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Carlton ke State Library Victoria adalah teksi yang berharga $6 - $9 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Faraday St/Lygon St dan tiba di La Trobe St/Russell St. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Melbourne University/Swanston St #1 dan tiba di Melbourne Central Station/Swanston St #8. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Carlton dan State Library Victoria adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Carlton ke State Library Victoria tanpa kereta adalah dengan barisan 1 trem yang memerlukan 7 min dan berharga $6.
barisan 1 trem dari Melbourne University/Swanston St #1 ke Melbourne Central Station/Swanston St #8 mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Carlton State Library Victoria ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan Buses, berlepas dari stesen Faraday St/Lygon St.
Perkhidmatan Carlton State Library Victoria ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, berlepas dari stesen Melbourne University/Swanston St #1.
Perkhidmatan Carlton State Library Victoria ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan Buses, tiba di stesen La Trobe St/Russell St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Carlton, VIC, Australia dan State Library Victoria, VIC, Australia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Melbourne University/Swanston St #1 ke Melbourne Central Station/Swanston St #8
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Faraday St/Lygon St ke La Trobe St/Russell St
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- $6–9
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 3 9088 0786
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Carlton State Library Victoria ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, tiba di stesen Melbourne Central Station/Swanston St #8.


