Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Caringbah ke Taren Point Rd At Box Rd dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Caringbah ke Taren Point Rd At Box Rd dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Caringbah ke Taren Point Rd At Box Rd adalah bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 4 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Caringbah ke Taren Point Rd At Box Rd adalah teksi yang berharga $8 - $11 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Captain Cook Dr After Willarong Rd dan tiba di Gwawley Park, Taren Point Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara Caringbah dan Taren Point Rd At Box Rd adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Caringbah ke Taren Point Rd At Box Rd tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 4 min dan berharga $1 - $4.
bas dari Captain Cook Dr After Willarong Rd ke Gwawley Park, Taren Point Rd mengambil masa 4 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Caringbah Taren Point Rd At Box Rd ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, berlepas dari stesen Captain Cook Dr After Willarong Rd.
Perkhidmatan Caringbah Taren Point Rd At Box Rd ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, tiba di stesen Gwawley Park, Taren Point Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Caringbah, NSW, Australia dan Taren Point Rd At Box Rd, NSW, Australia?
- Telefon
- 02 8118 7102
- E-mel
- customerserviceNSW@transitsystems.com.au
- Tapak web
- transitsystems.com.au
Bas dari Captain Cook Dr After Willarong Rd ke Gwawley Park, Taren Point Rd
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- transitsystems.com.au
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Captain Cook Dr After Willarong Rd ke Gwawley Park, Taren Point Rd
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- $8–11
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Manly Warringah Cabs
- Telefon
- +61 9972 5600
- Tapak web
- manlycabs.com.au



