Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station adalah pandu yang berharga €13 - €20 dan mengambil masa 1j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station adalah pandu yang berharga €13 - €20 dan mengambil masa 1j.
Tidak, tiada bas terus dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gendarmerie dan tiba di Gare Aix TGV melalui Place Clémenceau dan Gare Routière Quai 11. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 24m.
Jarak antara Carcès dan Aix-en-Provence TGV Station adalah 92 km. Jarak jalan raya ialah 85.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 2j 24m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 24m untuk bertolak dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Carcès Aix-en-Provence TGV Station ke bas, dikendalikan oleh Zou! Lignes Express, berlepas dari stesen Place Clémenceau.
Perkhidmatan Carcès Aix-en-Provence TGV Station ke bas, dikendalikan oleh Zou! Lignes Express, tiba di stesen Gare Routière.
Ya, jarak pemanduan antara Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station adalah 85 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j untuk memandu dari Carcès ke Aix-en-Provence TGV Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Carcès, Perancis dan Aix-en-Provence TGV Station, Perancis?
- Telefon
- +33 4 13943050
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Place Clémenceau ke Gare Routière
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- 0 800 713 137
- Tapak web
- lametropolemobilite.fr
Bas dari Gare Routière Quai 11 ke Gare Aix TGV
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- lametropolemobilite.fr




