Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pi dengan trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Cap Negret ke L'Alfàs del Pi dengan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pi adalah barisan 010 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pi adalah teksi yang berharga €16 - €19 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Garganes dan tiba di Pza. Juan Carlos I. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Cap Negret dan tiba di L'Alfàs del Pí. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Jarak antara Cap Negret dan L'Alfàs del Pi adalah 7 km. Jarak jalan raya ialah 8.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pi tanpa kereta adalah dengan barisan 9 trem yang memerlukan 15 min dan berharga €1 - €2.
barisan 9 trem dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pí mengambil masa 15 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Cap Negret L'Alfàs del Pi ke bas, dikendalikan oleh Llorente Bus, berlepas dari stesen Garganes.
Perkhidmatan Cap Negret L'Alfàs del Pi ke kereta api, dikendalikan oleh Alicante Metro Tram, berlepas dari stesen Cap Negret.
Perkhidmatan Cap Negret L'Alfàs del Pi ke bas, dikendalikan oleh Llorente Bus, tiba di stesen Pza. Juan Carlos I.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Cap Negret, Komuniti Valencia, Sepanyol dan L'Alfàs del Pi, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 72 04 72
- Tapak web
- tramalacant.es
Trem dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pí
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- tramalacant.es
- Telefon
- +34 965 854 322
- Tapak web
- alicante.avanzagrupo.com
Bas dari Garganes ke Pza. Juan Carlos I
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- alicante.avanzagrupo.com
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €16–19
Tomas Taxi Benidorm
- Telefon
- +34 669 230 228
- Tapak web
- tomastaxibenidorm.com
Radio Taxi Benidorm
- Telefon
- +34 96 586 2626
- Tapak web
- radiotaxibenidorm.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Cap Negret L'Alfàs del Pi ke kereta api, dikendalikan oleh Alicante Metro Tram, tiba di stesen L'Alfàs del Pí.
Ya, jarak pemanduan antara Cap Negret ke L'Alfàs del Pi adalah 8 km. Ia mengambil masa lebih kurang 12 min untuk memandu dari Cap Negret ke L'Alfàs del Pi.










