Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Candelaria ke NAIA Terminal 4 dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Candelaria ke Jam Liner Buendia Bus TerminalLucena / ...
3 j 47 min₱202–245Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari San Pablo ke CalambaSan Pablo
- Naiki kereta api dari Calamba ke EDSA/MagallanesCalamba
6 j₱89–149Pandu 100 km
- Pandu dari Candelaria ke NAIA Terminal 4100 km
1 j 26 min₱764–1,104Teksi
- Naiki teksi dari Candelaria ke NAIA Terminal 4100 km
1 j 26 min₱1,500–1,900Bas melalui Alabang
- Naiki bas dari Candelaria ke Alabang
- Naiki bas dari Yellow Station, South Station Complex Spectrum Midway Extension, Muntinlupa City, Manila ke Quirino Ave, Parañaque City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO
4 j 26 min₱221–286
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Candelaria ke NAIA Terminal 4 adalah kereta api yang berharga ₱85 - ₱150 dan mengambil masa 6j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Candelaria ke NAIA Terminal 4 adalah pandu yang berharga ₱750 - ₱1,100 dan mengambil masa 1j 26m.
Tidak, tiada bas terus dari Candelaria ke NAIA Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Candelaria dan tiba di Roxas Blvd / T. Claudio Intersection, Parañaque City, Manila melalui Taft Ave, Lungsod ng Pasay. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 47m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Candelaria ke NAIA Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Candelaria dan tiba di Taft Ave MRT melalui San Pablo, Calamba dan MRT-3 Magallanes Station, EDSA, Makati City, Manila. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j.
Jarak antara Candelaria dan NAIA Terminal 4 adalah 111 km. Jarak jalan raya ialah 100 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Candelaria ke NAIA Terminal 4 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 47m dan berharga ₱200 - ₱250.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 47m untuk bertolak dari Candelaria ke NAIA Terminal 4, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Candelaria NAIA Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Jam, berlepas dari stesen Candelaria.
Perkhidmatan Candelaria NAIA Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen San Pablo.
Cara terbaik untuk bertolak dari Candelaria ke NAIA Terminal 4 adalah dengan bas yang mengambil masa 3j 47m dan berharga ₱200 - ₱250. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱85 - ₱150 dan mengambil masa 6j.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Candelaria, Filipina dan NAIA Terminal 4, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari San Pablo ke Calamba
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₱25–45
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱25–35
- Aircon
- ₱30–45
Kereta api dari Calamba ke EDSA/Magallanes
- Tempoh Purata
- 1 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₱30–55
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱30–45
- Aircon
- ₱35–55
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Candelaria ke Jam Liner Buendia Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 3 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱180–220
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Telefon
- +(63) 917 522 5463
- E-mel
- jacgcares@gmail.com
- Tapak web
- jacliner.com
Bas dari Candelaria ke Alabang
- Tempoh Purata
- 2 j 33 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱190–250
- Jadual di
- jacliner.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Yellow Station, South Station Complex Spectrum Midway Extension, Muntinlupa City, Manila ke Quirino Ave, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱27–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Candelaria NAIA Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Jam, tiba di stesen Jam Liner Buendia Bus Terminal.
Perkhidmatan Candelaria NAIA Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Calamba.
Ya, jarak pemanduan antara Candelaria ke NAIA Terminal 4 adalah 100 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 26m untuk memandu dari Candelaria ke NAIA Terminal 4.










