Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 140 bas, barisan 169 bas
Terbaik- Naiki bas dari Beaudesert Rd at Kameruka Street ke Griffith University station, platform 1bus 140 / ...
- Naiki bas dari Griffith University station, platform 1 ke PA Hospital station, platform 2bus 169 / ...
41 min$2Barisan 140 bas, kereta api
- Naiki bas dari Beaudesert Rd at Kameruka Street ke Mains Rd at Altandi, stop 68bus 140
- Naiki kereta api dari Altandi station, platform 3 ke Boggo Road station, platform 3train Vlbd / ...
51 min$2Teksi
- Naiki teksi dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospitaltaxi 16.4 km
16 min$40–50Pandu 16.4 km
- Pandu dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospitalcar 16.4 km
16 min$3–5
Calamvale ke Princess Alexandra Hospital dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital adalah barisan 140 bas dan barisan 169 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital adalah teksi yang berharga $40 - $50 dan mengambil masa 16 min.
Tidak, tiada bas terus dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Beaudesert Rd at Kameruka Street dan tiba di PA Hospital station, platform 2 melalui Griffith University station, platform 1. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara Calamvale dan Princess Alexandra Hospital adalah 33 km. Jarak jalan raya ialah 16.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital tanpa kereta adalah dengan barisan 140 bas dan barisan 169 bas yang memerlukan 41 min dan berharga $2.
Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk bertolak dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Calamvale Princess Alexandra Hospital ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Beaudesert Rd at Kameruka Street.
Perkhidmatan Calamvale Princess Alexandra Hospital ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Griffith University station, platform 1.
Ya, jarak pemanduan antara Calamvale ke Princess Alexandra Hospital adalah 16 km. Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk memandu dari Calamvale ke Princess Alexandra Hospital.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Calamvale, QLD, Australia dan Princess Alexandra Hospital, QLD, Australia?
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Kereta api dari Altandi station, platform 3 ke Boggo Road station, platform 3
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Telefon
- 13 12 30
- Tapak web
- translink.com.au
Bas dari Beaudesert Rd at Kameruka Street ke Griffith University station, platform 1
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Griffith University station, platform 1 ke PA Hospital station, platform 2
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
Bas dari Beaudesert Rd at Kameruka Street ke Mains Rd at Altandi, stop 68
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- jp.translink.com.au
- Tempoh Purata
- 16 min
- Anggaran harga
- $40–50
Yellow Cab Co
- Telefon
- +61 13 2227
- Tapak web
- yellowcab.com.au
Black & White Cabs
- Telefon
- +61 13 32 22
- Tapak web
- blackandwhitecabs.com.au
Ipswich Yellow Cabs
- Telefon
- 131924
- Tapak web
- book.13cabs.com.au


