Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Caen ke Stadium Roland Garros dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 32 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Caen ke Paris St Lazaretrain 3312 / ...
- Naiki bas dari Pasquier - Anjou ke Porte d'Auteuilbus 32
2 j 49 minBas
Paling murah- Naiki bas dari Caen ke Parisbus 1774 / ...
3 j 23 min€19–35Pandu 228.6 km
- Pandu dari Caen ke Stadium Roland Garroscar 228.6 km
2 j 11 min€36–51
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Caen ke Stadium Roland Garros adalah bas yang berharga €19 - €35 dan mengambil masa 3j 23m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Caen ke Stadium Roland Garros adalah pandu yang berharga €35 - €55 dan mengambil masa 2j 11m.
Tidak, tiada bas terus dari Caen ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Caen dan tiba di Porte d'Auteuil melalui Porte Maillot. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 23m.
Jarak antara Caen dan Stadium Roland Garros adalah 246 km. Jarak jalan raya ialah 228.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Caen ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 32 bas yang memerlukan 2j 49m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 49m untuk bertolak dari Caen ke Stadium Roland Garros, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Caen Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Caen.
Perkhidmatan Caen Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Paris.
Ya, jarak pemanduan antara Caen ke Stadium Roland Garros adalah 229 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 11m untuk memandu dari Caen ke Stadium Roland Garros.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Caen, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Caen ke Paris St Lazare
- Tempoh Purata
- 1 j 56 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €35–80
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- 0 800 10 20 20
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Pasquier - Anjou ke Porte d'Auteuil
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- https://www.flixbus.fr
Bas dari Caen ke Paris
- Tempoh Purata
- 2 j 45 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €16–28
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Caen ke Paris
- Tempoh Purata
- 3 j 10 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- €17–35
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk















