Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Caen ke Institut Gustave Roussy dengan kereta api, bas, kereta, atau kapal terbang
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Caen ke Paris St Lazaretrain 3304 / ...
2 j 23 min€42–81Bas melalui Aéroport d'Orly
Paling murah- Naiki bus dari Caen - Bus Station ke Paris-Orly Airport - Orly Parking Cars de groupe 1bus BlaBlaCar Bus
4 j 4 min€22–40Pandu 239.7 km
- Pandu dari Caen ke Institut Gustave Roussycar 239.7 km
2 j 22 min€37–54Terbang
- Terbang dari Lapangan Terbang Carpiquet (CFR) ke Paris Charles de Gaulle (CDG)plane CFR - CDG
6 j 34 min€216–476Bas
- Naiki bus dari Caen ke Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)bus 1752 / ...
4 j 32 min€23–35
Caen ke Institut Gustave Roussy dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Caen ke Institut Gustave Roussy adalah bas melalui Aéroport d'Orly yang berharga €22 - €40 dan mengambil masa 4j 4m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Caen ke Institut Gustave Roussy adalah pandu yang berharga €35 - €55 dan mengambil masa 2j 22m.
Tidak, tiada bas terus dari Caen ke Institut Gustave Roussy. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Caen - Bus Station dan tiba di Paris-Orly Airport - Orly Parking Cars de groupe 1 melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 4m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Caen ke Institut Gustave Roussy. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Caen dan tiba di Villejuif - Gustave Roussy melalui Saint-Lazare. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 23m.
Jarak antara Caen dan Institut Gustave Roussy adalah 252 km. Jarak jalan raya ialah 239.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Caen ke Institut Gustave Roussy tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 23m dan berharga €40 - €85.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 23m untuk bertolak dari Caen ke Institut Gustave Roussy, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Caen Institut Gustave Roussy ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Caen - Bus Station.
Perkhidmatan Caen Institut Gustave Roussy ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Caen.
Cara terbaik untuk bertolak dari Caen ke Institut Gustave Roussy adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 23m dan berharga €40 - €85. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Aéroport d'Orly, yang berharga €22 - €40 dan mengambil masa 4j 4m, anda juga boleh terbang, yang berharga €210 - €480 dan mengambil masa 6j 34m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Caen, Perancis dan Institut Gustave Roussy, Perancis?
- Tapak web
- airfrance.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Carpiquet ke Paris Charles de Gaulle melalui Lyon
- Tempoh Purata
- 5 j 20 min
- Masa
- Isnin ke Khamis
- Anggaran harga
- €95–550
Penerbangan dari Lapangan Terbang Carpiquet ke Paris Charles de Gaulle melalui Toulouse
- Tempoh Purata
- 4 j 10 min
- Masa
- Isnin, Khamis, Jumaat dan Ahad
- Anggaran harga
- €150–550
Penerbangan dari Lapangan Terbang Carpiquet ke Paris Charles de Gaulle melalui Montpellier
- Tempoh Purata
- 4 j 20 min
- Masa
- Isnin dan Jumaat
- Anggaran harga
- €150–550
Penerbangan dari Lapangan Terbang Carpiquet ke Paris Charles de Gaulle melalui Marseille
- Tempoh Purata
- 4 j 50 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €150–550
Penerbangan dari Lapangan Terbang Carpiquet ke Paris Charles de Gaulle melalui Nice
- Tempoh Purata
- 5 j 25 min
- Masa
- Isnin, Rabu, Jumaat dan Ahad
- Anggaran harga
- €150–550
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- https://track.effiliation.com/servlet/effi.redir?id_compteur=23007591&url=https%3A%2F%2Fwww.sncf-connect.com%2Fde-de%2F
Kereta api dari Caen ke Paris St Lazare
- Tempoh Purata
- 1 j 57 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €35–80
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Caen - Bus Station ke Paris-Orly Airport - Orly Parking Cars de groupe 1
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €22–40
- Jadual di
- blablacar.co.uk
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- FlixBus
Bas dari Caen ke Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
- Tempoh Purata
- 4 j 10 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €20–35
- Jadual di
- FlixBus
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Caen Institut Gustave Roussy ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Paris-Orly Airport - Orly Parking Cars de groupe 1.
Perkhidmatan Caen Institut Gustave Roussy ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Paris St Lazare.
Ya, jarak pemanduan antara Caen ke Institut Gustave Roussy adalah 240 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 22m untuk memandu dari Caen ke Institut Gustave Roussy.















