Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminalbus
1 jRM 9–13Pandu 40.5 km
Paling murah- Pandu dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminalcar 40.5 km
38 minRM 7–10Teksi
- Naiki teksi dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminaltaxi 40.5 km
38 minRM 95–120Bas melalui KL Sentral
- Naiki bas dari KL Sentral ke Awana Genting Bus Terminalbus
2 j 37 minRM 10–21
Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 38 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bus Terminal Pekeliling dan tiba di Awana Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Bus Terminal Pekeliling dan Awana Bus Terminal adalah 41 km. Jarak jalan raya ialah 40.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j dan berharga RM 9 - RM 13.
bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal mengambil masa 1j termasuk pertukaran dan berlepas setiap 3 jam.
Perkhidmatan Bus Terminal Pekeliling Awana Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Aerobus, berlepas dari stesen Bus Terminal Pekeliling.
Perkhidmatan Bus Terminal Pekeliling Awana Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Aerobus, tiba di stesen Awana Bus Terminal.
Awana Bus Terminal adalah 2j 30m lebih awal daripada Bus Terminal Pekeliling. Ia kini 8:32 PM di Bus Terminal Pekeliling dan 11:02 PM di Awana Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah 41 km. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bus Terminal Pekeliling, Malaysia dan Awana Bus Terminal, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 3344 8828
- E-mel
- info@aerobus.my
- Tapak web
- aerobus.com.my
Bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- RM 9–13
- Jadual di
- aerobus.com.my
- Tempah di
- easybook.com
Bas dari KL Sentral ke Awana Genting Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 2 j 1 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- RM 10–15
- Jadual di
- aerobus.com.my
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- (603) 6251 8398
- Tapak web
- rwgenting.com
Bas dari KL Sentral ke Awana Genting Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 57 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 21
- Jadual di
- rwgenting.com
- Tempah di
- redbus.my
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- RM 95–120
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Tempah tiket Bus Terminal Pekeliling Awana Bus Terminal ke bas anda dalam talian dengan Omio.









