Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminalbus
1 jRM 81Pandu 40.5 km
Paling murah- Pandu dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminalcar 40.5 km
38 minRM 7–10Teksi
- Naiki teksi dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminaltaxi 40.5 km
38 minRM 95–120Bas melalui KL Sentral
- Naiki bas dari Hub Titingwasa ke KL Sentralbus Red
- Naiki bas dari KL Sentral ke Awana Bus Terminalbus
1 j 56 minRM 21
Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 38 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bus Terminal Pekeliling dan tiba di Awana Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Bus Terminal Pekeliling dan Awana Bus Terminal adalah 41 km. Jarak jalan raya ialah 40.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j dan berharga RM 81.
bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal mengambil masa 1j termasuk pertukaran dan berlepas setiap 3 jam.
Perkhidmatan Bus Terminal Pekeliling Awana Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Aerobus, berlepas dari stesen Bus Terminal Pekeliling.
Perkhidmatan Bus Terminal Pekeliling Awana Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Aerobus, tiba di stesen Awana Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal adalah 41 km. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal.
Tempah tiket Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminalbas anda dalam talian dengan Omio dan 12go.asia.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bus Terminal Pekeliling, Malaysia dan Awana Bus Terminal, Malaysia?
- Telefon
- +60 3 3344 8828
- E-mel
- hello@aerobus.com.my
- Tapak web
- aerobus.com.my
Bas dari Bus Terminal Pekeliling ke Awana Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- RM 81
- Jadual di
- aerobus.com.my
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- 1-800-88-7723
- Tapak web
- klia2.info
Bas dari Hub Titingwasa ke KL Sentral
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- klia2.info
- Telefon
- (603) 6251 8398
- Tapak web
- rwgenting.com
Bas dari KL Sentral ke Awana Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 21
- Jadual di
- rwgenting.com
- Tempah di
- redbus.my
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- RM 95–120
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +603-6179 6000
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Blue Cab
- Telefon
- +6012 212 1718
- Tapak web
- bluecab.my








