Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG dengan bas, kereta api, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 331 bas
Terbaik- Naiki bas dari Piata Romana ke Tipografilor331 / ...
24 min$2Barisan 93 kereta api
- Naiki kereta api dari Bd. Dinicu Golescu ke Universitatea Romano-Americana93
38 minTeksi
- Naiki teksi dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG7.6 km
9 min$5–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG7.5 km
1 j 30 minKereta api bawah tanah, barisan 331 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Universitate ke AviatorilorM2
- Naiki bas dari Piata Charles de Gaulle ke Tipografilor331 / ...
24 min$2Barisan 100 bas
- Naiki bas dari Universitate ke Piata Presei100
27 min$2
Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG adalah barisan 331 bas yang berharga $2 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG adalah teksi yang berharga $5 - $7 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Piata Romana dan tiba di Tipografilor. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Bd. Dinicu Golescu dan tiba di Universitatea Romano-Americana. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Jarak antara Bucharest dan Crowne Plaza Bucharest by IHG adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG tanpa kereta adalah dengan barisan 331 bas yang memerlukan 24 min dan berharga $2.
barisan 331 bas dari Piata Romana ke Tipografilor mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Bucharest Crowne Plaza Bucharest by IHG ke bas, dikendalikan oleh Societatea de Transport București STB SA, berlepas dari stesen Piata Romana.
Perkhidmatan Bucharest Crowne Plaza Bucharest by IHG ke kereta api, dikendalikan oleh Societatea de Transport București STB SA, berlepas dari stesen Bd. Dinicu Golescu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bucharest ke Crowne Plaza Bucharest by IHG adalah dengan barisan 331 bas yang mengambil masa 24 min dan berharga $2. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 93 kereta api, yang berharga dan mengambil masa 38 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bucharest, Romania dan Crowne Plaza Bucharest by IHG, Romania?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +40 21 9391
- E-mel
- info@stbsa.ro
- Tapak web
- stb.ro
Kereta api dari Bd. Dinicu Golescu ke Universitatea Romano-Americana
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- stb.ro
- Telefon
- +40 213193601
- E-mel
- contact@metrorex.ro
- Tapak web
- metrorex.ro
Kereta api bawah tanah dari Universitate ke Aviatorilor
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- metrorex.ro
- Telefon
- +40 21 9391
- E-mel
- info@stbsa.ro
- Tapak web
- stb.ro
Bas dari Piata Romana ke Tipografilor
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- stb.ro
Bas dari Piata Charles de Gaulle ke Tipografilor
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- stb.ro
Bas dari Universitate ke Piata Presei
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2
- Jadual di
- stb.ro
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- $5–7
Taxi Bucharest
- Telefon
- +40 745 460 010
- Tapak web
- taxibucharest.eu
Taxi 2000
- Telefon
- +40 72 394 9494
- Tapak web
- taxi2000.ro
Meridian Taxi
- Telefon
- +40 730.33.9444
- Tapak web
- meridiantaxi.ro
Cristaxi
- Telefon
- 0219455
- Tapak web
- cristaxi.ro
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bucharest Crowne Plaza Bucharest by IHG ke bas, dikendalikan oleh Societatea de Transport București STB SA, tiba di stesen Tipografilor.
Perkhidmatan Bucharest Crowne Plaza Bucharest by IHG ke kereta api, dikendalikan oleh Societatea de Transport București STB SA, tiba di stesen Universitatea Romano-Americana.







