Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Brixton ke The Ritz London dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Stockwell station ke Green Park stationsubway Victoria
9 min£2–3Bas
Paling murah- Naiki bas dari Clapham Road / Stockwell Station ke Piccadilly Circusbus 88
41 min£1–19Teksi
- Naiki teksi dari Brixton ke The Ritz Londontaxi 4.4 bt
13 min£22–27Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Brixton ke The Ritz Londonwalk 3.9 bt
1 j 14 min
Brixton ke The Ritz London dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Brixton ke The Ritz London adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Brixton ke The Ritz London adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Clapham Road / Stockwell Station dan tiba di Piccadilly Circus. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Stockwell station dan tiba di Green Park station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Brixton dan The Ritz London adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Brixton ke The Ritz London tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 9 min dan berharga £2 - £3.
kereta api bawah tanah dari Stockwell station ke Green Park station mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Brixton The Ritz London ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Clapham Road / Stockwell Station.
Perkhidmatan Brixton The Ritz London ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Stockwell station.
Perkhidmatan Brixton The Ritz London ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Piccadilly Circus.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Brixton, England dan The Ritz London, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Stockwell station ke Green Park station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Clapham Road / Stockwell Station ke Piccadilly Circus
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–19
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–19
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari Clapham Road / Stockwell Station ke Piccadilly Circus
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- £22–27
Clapham Common Taxi Rank
- Telefon
- +44 800 118 2494
- Tapak web
- cabs.com
Lambeth Cabs
- Telefon
- +44 20 3051 8618
- Tapak web
- lambethcabs.co.uk
Gipsy Hill Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8659 9999
- Tapak web
- gipsyhillminicabs.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Brixton The Ritz London ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Green Park station.


