Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Brignon ke Saint-Geniès-de-Malgoirès dengan kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Brignon ke Saint-Geniès-de-Malgoirès dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Brignon ke Saint-Geniès-de-Malgoirès adalah kereta api yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 3 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Brignon ke Saint-Geniès-de-Malgoirès adalah kereta api yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Nozières-Brignon dan tiba di St Genies De Malgoires. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Brignon dan Saint-Geniès-de-Malgoirès adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Brignon ke Saint-Geniès-de-Malgoirès tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3 min dan berharga €1 - €2.
kereta api dari Nozières-Brignon ke St Genies De Malgoires mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Brignon Saint-Geniès-de-Malgoirès ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Nozières-Brignon.
Perkhidmatan Brignon Saint-Geniès-de-Malgoirès ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen St Genies De Malgoires.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Brignon, Occitanie, Perancis dan Saint-Geniès-de-Malgoirès, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Nozières-Brignon ke St Genies De Malgoires
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €1
- Rail 1st Class
- €1–2
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €14–17
Taxi Alès - Dunis
- Telefon
- +33 6 12 10 98 98
- Tapak web
- taxi-dunis-ales.fr
Alès Taxi
- Telefon
- +33 4 66 52 90 09
Taxi Grès
- Telefon
- +33 4 66 20 46 94
- Tapak web
- transports-nimes.com
Taxi et Compagnie
- Telefon
- +33 6 60 14 24 15
- Tapak web
- taxietcompagnie.fr
Taxi des Arènes
- Telefon
- +33 6 89 89 55 30
- Tapak web
- taxidesarenes.com
Languedoc Taxis
- Telefon
- +33 4 66 23 40 90
- Tapak web
- taxi-nimesmetropole.fr
AB Taxi de Nîmes
- Telefon
- +33 6 64 78 19 12
- Tapak web
- taxidenimes.com






