Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 918 bas, barisan 915 bas
Terbaik- Naiki bas dari Poste ke Coustellet Pl du Marché918
- Naiki bas dari Coustellet Ecole ke Gare Centre915
3 j 6 min€7Pandu 49.9 km
- Pandu dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon49.9 km
48 min€8–12Teksi
- Naiki teksi dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon49.9 km
48 min€120–150Barisan 9902 bas, barisan 9600 bas
- Naiki bas dari Poste ke Paul Gauthier9902
- Naiki bas dari Collège Paul Gauthier ke PEM Gare Routière9600
3 j 51 min
Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon adalah barisan 918 bas dan barisan 915 bas yang berharga €8 dan mengambil masa 3j 6m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon adalah pandu yang berharga €7 - €12 dan mengambil masa 48 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Poste dan tiba di Office de Tourisme melalui Coustellet Ecole dan Avignon Poste. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 6m.
Jarak antara Bonnieux dan Villeneuve-lès-Avignon adalah 64 km. Jarak jalan raya ialah 49.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon tanpa kereta adalah dengan barisan 918 bas dan barisan 915 bas yang memerlukan 3j 6m dan berharga €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 6m untuk bertolak dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bonnieux Villeneuve-lès-Avignon ke bas, dikendalikan oleh ZOU! Proximité, berlepas dari stesen Poste.
Perkhidmatan Bonnieux Villeneuve-lès-Avignon ke bas, dikendalikan oleh ZOU! Proximité, tiba di stesen Coustellet Pl du Marché.
Ya, jarak pemanduan antara Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon adalah 50 km. Ia mengambil masa lebih kurang 48 min untuk memandu dari Bonnieux ke Villeneuve-lès-Avignon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bonnieux, Perancis dan Villeneuve-lès-Avignon, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +33 4 13 94 30 50
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Poste ke Coustellet Pl du Marché
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Coustellet Ecole ke Gare Centre
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- +33 4 13943050
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Poste ke Paul Gauthier
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Collège Paul Gauthier ke PEM Gare Routière
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Tempoh Purata
- 48 min
- Anggaran harga
- €120–150
