Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus dengan bas, trem, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 609 bas
Terbaik- Naiki bas dari Bonn Bertha-von-Suttner-Pl./Beethovenhaus ke Bonn Beuel RathausE / ...
4 minTeksi
Paling murah- Naiki teksi dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus2.2 km
2 min€7–9Barisan 66 trem
- Naiki trem dari Bonn Stadthaus ke Bonn Beuel Konrad-Adenauer-Platz66
6 minJalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus2.1 km
25 minBarisan 62 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Bonn Thomas-Mann-Str. ke Bonn Beuel Rathaus62
9 minBarisan 536 bas
- Naiki bas dari Bonn Friedensplatz ke Bonn Beuel Goetheallee536
11 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus adalah teksi yang berharga €7 - €9 dan mengambil masa 2 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus adalah teksi yang berharga €7 - €9 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bonn Bertha-von-Suttner-Pl./Beethovenhaus dan tiba di Bonn Beuel Rathaus. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Bonn Stadthaus dan tiba di Bonn Beuel Konrad-Adenauer-Platz. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Bonn dan Bonn Beuel Rathaus adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bonn ke Bonn Beuel Rathaus tanpa kereta adalah dengan barisan 609 bas yang memerlukan 4 min dan berharga .
barisan 609 bas dari Bonn Bertha-von-Suttner-Pl./Beethovenhaus ke Bonn Beuel Rathaus mengambil masa 4 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Bonn Bonn Beuel Rathaus ke bas, dikendalikan oleh SWB Bus und Bahn, berlepas dari stesen Bonn Bertha-von-Suttner-Pl./Beethovenhaus.
Perkhidmatan Bonn Bonn Beuel Rathaus ke kereta api, dikendalikan oleh SWB Bus und Bahn, berlepas dari stesen Bonn Stadthaus.
Perkhidmatan Bonn Bonn Beuel Rathaus ke bas, dikendalikan oleh SWB Bus und Bahn, tiba di stesen Bonn Beuel Rathaus.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bonn, Jerman dan Bonn Beuel Rathaus, Jerman?
- Telefon
- 0228/711 -1
- Tapak web
- swb-nahverkehr.de
Trem dari Bonn Stadthaus ke Bonn Beuel Konrad-Adenauer-Platz
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- swb-nahverkehr.de
Kereta api bawah tanah dari Bonn Thomas-Mann-Str. ke Bonn Beuel Rathaus
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- swb-nahverkehr.de
- Telefon
- 0228/711 -1
- Tapak web
- swb-nahverkehr.de
Bas dari Bonn Bertha-von-Suttner-Pl./Beethovenhaus ke Bonn Beuel Rathaus
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- swb-nahverkehr.de
- Telefon
- 02241 / 499-0
- Tapak web
- rsvg.de
Bas dari Bonn Friedensplatz ke Bonn Beuel Goetheallee
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- rsvg.de
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- €7–9
Taxi Gross
- Telefon
- +49 2641/912191
- Tapak web
- taxi-gross.de
Are-taxi GmbH
- Telefon
- +49 2641/2333
- Tapak web
- are-taxi.de
TaxiCologne
- Telefon
- +49 172 5225454
- Tapak web
- taxicologne.de
taxi17 Köln
- Telefon
- +49 221 170000
- Tapak web
- taxi17.de
TAXI RUF Köln eG
- Telefon
- +49 221 28 82
- Tapak web
- taxiruf.de
Großraumtaxi Köln - Taxi Köln
- Telefon
- +49 163 2400196
- Tapak web
- taxiinkoeln.de
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bonn Bonn Beuel Rathaus ke kereta api, dikendalikan oleh SWB Bus und Bahn, tiba di stesen Bonn Beuel Konrad-Adenauer-Platz.
