Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Blockley ke Alcester Grammar School dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 bas, barisan 26 bas
Terbaik- Naiki bas dari Village Green ke McDonalds1 / ...
- Naiki bas dari McDonalds ke Grammar School229 / ...
2 j 12 min£5–6Teksi
- Naiki teksi dari Blockley ke Alcester Grammar School18.4 bt
31 min£45–60Pandu 18.4 bt
- Pandu dari Blockley ke Alcester Grammar School18.4 bt
31 min£5–7
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Blockley ke Alcester Grammar School adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 31 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Blockley ke Alcester Grammar School adalah teksi yang berharga £45 - £60 dan mengambil masa 31 min.
Tidak, tiada bas terus dari Blockley ke Alcester Grammar School. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Village Green dan tiba di Grammar School melalui McDonalds. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 12m.
Jarak antara Blockley dan Alcester Grammar School adalah 30 batu. Jarak jalan raya ialah 18.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Blockley ke Alcester Grammar School tanpa kereta adalah dengan barisan 2 bas dan barisan 26 bas yang memerlukan 2j 12m dan berharga £4 - £6.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 12m untuk bertolak dari Blockley ke Alcester Grammar School, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Blockley Alcester Grammar School ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Midlands, berlepas dari stesen Village Green.
Perkhidmatan Blockley Alcester Grammar School ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Midlands, tiba di stesen McDonalds.
Ya, jarak pemanduan antara Blockley ke Alcester Grammar School adalah 19 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 31 min untuk memandu dari Blockley ke Alcester Grammar School.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Blockley, England dan Alcester Grammar School, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 01604 67 60 60
- E-mel
- midlands.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Village Green ke McDonalds
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single
- £2–3
Bas dari McDonalds ke Grammar School
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single
- £2–3
- Tempoh Purata
- 31 min
- Anggaran harga
- £45–60
Taxi 247 Cirencester
- Telefon
- +44 7735 602 648
- Tapak web
- taxi247cirencester.com
North Cotswold Taxis
- Telefon
- +44 7832 915 871
- Tapak web
- northcotswoldtaxis.co.uk
Moreton in Marsh Cabs
- Telefon
- +44 7554 424 793
AAA Station Taxis
- Telefon
- +44 7732 382 153
- Tapak web
- aaastationtaxismoreton.co.uk
Tempus Taxis
- Telefon
- +44 7825 178 838
QB Cabs
- Telefon
- +44 7850 888 565


