Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Broadway-Lafayette St ke W 4 St-Wash SqF / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 42 St-Port Authority Bus TerminalC / ...
11 min$3Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Prince St ke 42 St-Times SquareN / ...
22 min$3Teksi
- Naiki teksi dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal2.7 bt
7 min$15–18Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal2.5 bt
48 minKereta api bawah tanah #2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Broadway-Lafayette St ke 42 St-Bryant ParkB / ...
18 min$3
Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal adalah kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq yang berharga $3 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $15 - $18 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Prince St dan tiba di 42 St-Times Square. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Bleecker St dan Port Authority Bus Terminal adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui W 4 St-Wash Sq yang memerlukan 11 min dan berharga $3.
Ia mengambil masa lebih kurang 11 min untuk bertolak dari Bleecker St ke Port Authority Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bleecker St Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen Broadway-Lafayette St.
Perkhidmatan Bleecker St Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen W 4 St-Wash Sq.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bleecker St, NY, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Broadway-Lafayette St ke W 4 St-Wash Sq
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
Kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 42 St-Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $0
Kereta api bawah tanah dari Prince St ke 42 St-Times Square
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
Kereta api bawah tanah dari Broadway-Lafayette St ke 42 St-Bryant Park
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3






