Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Birmingham New Street ke Cheltenham SpaManchester Piccadilly - Bristol Temple Meads / ...
- Naiki kereta api dari Cheltenham Spa ke KembleCheltenham Spa - London Paddington / ...
2 j 27 min£38–81Pandu 74.9 bt
Paling murah- Pandu dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology74.9 bt
1 j 34 min£19–27Kereta api, barisan 51 bas, barisan 93 bas
- Naiki kereta api dari Birmingham New Street ke Cheltenham Spa
- Naiki bas dari Promenade ke Bingham Place school stop51
- Naiki bas dari The Forum ke Tetbury Hill93
3 j 45 minBas, barisan 41 bas
- Naiki bas dari Newhall St ke Bus StationUk070 / ...
- Naiki bas dari Shopping Centre ke Willow View Close41
4 j 40 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 34m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology adalah pandu yang berharga £18 - £27 dan mengambil masa 1j 34m.
Tidak, tiada bas terus dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Newhall St dan tiba di Willow View Close melalui Broadmead dan Shopping Centre. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 40m.
Jarak antara Birmingham dan Dyson Institute of Engineering and Technology adalah 83 batu. Jarak jalan raya ialah 75.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 27m dan berharga £35 - £85.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 27m untuk bertolak dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Birmingham Dyson Institute of Engineering and Technology ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Newhall St.
Cara terbaik untuk bertolak dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 27m dan berharga £35 - £85. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 41 bas, yang berharga dan mengambil masa 4j 40m.
Perkhidmatan Birmingham Dyson Institute of Engineering and Technology ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Bus Station.
Ya, jarak pemanduan antara Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology adalah 75 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 34m untuk memandu dari Birmingham ke Dyson Institute of Engineering and Technology.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Birmingham, England dan Dyson Institute of Engineering and Technology, England?
- Telefon
- 0344 736 9123
- E-mel
- customer.relations@crosscountrytrains.co.uk
- Tapak web
- crosscountrytrains.co.uk
Kereta api dari Birmingham New Street ke Cheltenham Spa
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £12–40
- Jadual di
- crosscountrytrains.co.uk
- Telefon
- +44 3457 000 125
- E-mel
- gwr.feedback@gwr.com
- Tapak web
- gwr.com
Kereta api dari Cheltenham Spa ke Kemble
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £5–21
- Jadual di
- gwr.com
- Telefon
- 0345 241 8000
- E-mel
- west.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Promenade ke Bingham Place school stop
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 01249 782224
- E-mel
- mail@coachstyle.ltd.uk
- Tapak web
- coachstyle.uk
Bas dari The Forum ke Tetbury Hill
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Jadual di
- coachstyle.uk
Bas dari Shopping Centre ke Willow View Close
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- coachstyle.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Newhall St ke Bus Station
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £5–14
- Jadual di
- flixbus.fr
















