Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenida dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Claro M. Recto Ave, Manila ke LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manilabus Divisoria - San Juan / ...
9 min₱15–23Teksi
- Naiki teksi dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenidataxi 2.4 km
2 min₱85–100Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenidawalk 2.4 km
28 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenida adalah bas yang berharga ₱15 - ₱23 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenida adalah teksi yang berharga ₱85 - ₱100 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Claro M. Recto Ave, Manila dan tiba di LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Binondo dan Philippine Rabbit Avenida adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Binondo ke Philippine Rabbit Avenida tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 9 min dan berharga ₱15 - ₱23.
bas dari Claro M. Recto Ave, Manila ke LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Binondo Philippine Rabbit Avenida ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Claro M. Recto Ave, Manila.
Perkhidmatan Binondo Philippine Rabbit Avenida ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Binondo, Metro Manila, Filipina dan Philippine Rabbit Avenida, Filipina?
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Claro M. Recto Ave, Manila ke LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱15–23
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- ₱85–100
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com


