Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Binibèquer ke Cala En Porter dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 93 bas, barisan 31 bas
Terbaik- Naiki bas dari Poblat Pescadors ke Estació d'autobusos de Maó93
- Naiki bas dari Estació d'autobusos de Maó ke Av. Central, 5431
1 j 45 minPandu 17 km
Paling murah- Pandu dari Binibèquer ke Cala En Porter17 km
23 min€3–4Teksi
- Naiki teksi dari Binibèquer ke Cala En Porter17 km
23 min€13–17
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Binibèquer ke Cala En Porter adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Binibèquer ke Cala En Porter adalah teksi yang berharga €13 - €17 dan mengambil masa 23 min.
Tidak, tiada bas terus dari Binibèquer ke Cala En Porter. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Poblat Pescadors dan tiba di Av. Central, 54 melalui Estació d'autobusos de Maó. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 45m.
Jarak antara Binibèquer dan Cala En Porter adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 17 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Binibèquer ke Cala En Porter tanpa kereta adalah dengan barisan 93 bas dan barisan 31 bas yang memerlukan 1j 45m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 45m untuk bertolak dari Binibèquer ke Cala En Porter, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Binibèquer Cala En Porter ke bas, dikendalikan oleh TMSA, berlepas dari stesen Poblat Pescadors.
Perkhidmatan Binibèquer Cala En Porter ke bas, dikendalikan oleh TMSA, tiba di stesen Estació d'autobusos de Maó.
Ya, jarak pemanduan antara Binibèquer ke Cala En Porter adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Binibèquer ke Cala En Porter.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Binibèquer, Sepanyol dan Cala En Porter, Sepanyol?
- Telefon
- +34 (0) 971 360 475
- E-mel
- info@tmsa.es
- Tapak web
- tmsa.es
Bas dari Poblat Pescadors ke Estació d'autobusos de Maó
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Jadual di
- tmsa.es
Bas dari Estació d'autobusos de Maó ke Av. Central, 54
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Jadual di
- tmsa.es
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- €13–17
Asociación de Radio Taxi Menorca
- Telefon
- +34 971 482 222
- Tapak web
- taxismenorca.com
