Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Bezons ke Stadium Roland Garros dengan trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Trem
Terbaik- Naiki trem dari Pont de Bezons ke Parc de Saint-Cloudtram T2
54 minPandu 12.5 km
Paling murah- Pandu dari Bezons ke Stadium Roland Garroscar 12.5 km
18 min€2–3Bas
- Naiki bas dari Pont de Bezons ke Porte Maillot - Palais des Congrèsbus N24
- Naiki bas dari Porte Maillot ke Porte d'Auteuilbus Pc
54 min€6Trem, barisan 6246 bas
- Naiki trem dari Pont de Bezons ke Parc de Saint-Cloudtram T2
- Naiki bas dari Parc de Saint-Cloud ke Gambettabus 6246
1 j 3 minTeksi
- Naiki teksi dari Bezons ke Stadium Roland Garrostaxi 12.5 km
18 min€22–27Trem, barisan 123 bas
- Naiki trem dari Pont de Bezons ke Les Moulineauxtram T2
- Naiki bas dari Les Moulineaux ke Rue des Pinsbus 123
1 j 6 min
Bezons ke Stadium Roland Garros dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bezons ke Stadium Roland Garros adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bezons ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 18 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bezons ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Pont de Bezons dan tiba di Porte d'Auteuil melalui Porte Maillot. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 54 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Pont de Bezons dan tiba di Parc de Saint-Cloud. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Jarak antara Bezons dan Stadium Roland Garros adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 12.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bezons ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 54 min dan berharga .
trem dari Pont de Bezons ke Parc de Saint-Cloud mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Bezons Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Pont de Bezons.
Perkhidmatan Bezons Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Pont de Bezons.
Perkhidmatan Bezons Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Porte Maillot - Palais des Congrès.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bezons, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Bas dari Pont de Bezons ke Porte Maillot - Palais des Congrès
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Porte Maillot ke Porte d'Auteuil
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Les Moulineaux ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 01 39 24 15 50
- E-mel
- commercial-k78@keolis.com
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Parc de Saint-Cloud ke Gambetta
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- €22–27
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bezons Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Parc de Saint-Cloud.
Ya, jarak pemanduan antara Bezons ke Stadium Roland Garros adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari Bezons ke Stadium Roland Garros.
