Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Ponte Mammolo ke Terminisubway Meb
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Furio Camillosubway Mea
1 j€4Bas, barisan 628 bas
Paling murah- Naiki bas dari Rebibbia ke Aventinobus nMB
- Naiki bas dari Circo Massimo ke Tommaso Da Celano/Diaconobus 628
1 j 28 min€2–14Teksi
- Naiki teksi dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rometaxi 10.9 km
15 min€29–35Pandu 10.9 km
- Pandu dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Romecar 10.9 km
15 min€2–3Kereta api bawah tanah, barisan 628 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Ponte Mammolo ke Circo Massimosubway Meb
- Naiki bas dari Circo Massimo ke Tommaso Da Celano/Diaconobus 628
1 j 11 min€2–8
Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome adalah teksi yang berharga €29 - €35 dan mengambil masa 15 min.
Tidak, tiada bas terus dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rebibbia dan tiba di Tommaso Da Celano/Diacono melalui Circo Massimo. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 28m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ponte Mammolo dan tiba di Furio Camillo melalui Termini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Benignicase, Rome dan Romoli Hotel, Rome adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 10.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j dan berharga €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j untuk bertolak dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Benignicase, Rome Romoli Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Rebibbia.
Perkhidmatan Benignicase, Rome Romoli Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Ponte Mammolo.
Perkhidmatan Benignicase, Rome Romoli Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Aventino.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Benignicase, Rome, Itali dan Romoli Hotel, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Ponte Mammolo ke Termini
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Furio Camillo
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Ponte Mammolo ke Circo Massimo
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Rebibbia ke Aventino
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Circo Massimo ke Tommaso Da Celano/Diacono
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- €29–35
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Benignicase, Rome Romoli Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Termini.
Ya, jarak pemanduan antara Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Benignicase, Rome ke Romoli Hotel, Rome.



