Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Elmont-UBS Arena ke New York Penn StationPort Jefferson Branch / ...
45 min$5–12Pandu 17.1 bt
Paling murah- Pandu dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal17.1 bt
24 min$4–5Bas
- Naiki bas dari Horace Harding Expy/Little Neck Pkwy ke 6 Av/W 42 StQm5
1 j 57 min$5–14Teksi
- Naiki teksi dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal17.1 bt
24 min$90–110Kereta api, kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api dari Bellerose ke JamaicaHempstead Branch
- Naiki kereta api bawah tanah dari Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport ke 42 St-Port Authority Bus TerminalE
53 min$6–9
Bellerose ke Port Authority Bus Terminal dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $3 - $5 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $90 - $110 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Jericho Tpke/Pennsylvania Blvd dan tiba di 6 Av/W 42 St melalui Horace Harding Expy/Little Neck Pkwy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 57m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Elmont-UBS Arena dan tiba di New York Penn Station. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Bellerose dan Port Authority Bus Terminal adalah 17 batu. Jarak jalan raya ialah 17.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 45 min dan berharga $5 - $12.
kereta api dari Elmont-UBS Arena ke New York Penn Station mengambil masa 31 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Bellerose Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Horace Harding Expy/Little Neck Pkwy.
Perkhidmatan Bellerose Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, berlepas dari stesen Elmont-UBS Arena.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 45 min dan berharga $5 - $12. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $4 - $14 dan mengambil masa 1j 57m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bellerose, NY, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-718-217-5477
- Tapak web
- mta.info
Kereta api dari Elmont-UBS Arena ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $5–12
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $5–8
- Peak
- $7–12
Kereta api dari Bellerose ke Jamaica
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $3–6
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $3–5
- Peak
- $3–6
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Sutphin Blvd-Archer Av-JFK Airport ke 42 St-Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Horace Harding Expy/Little Neck Pkwy ke 6 Av/W 42 St
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- $90–110
Yellow Cab
- Telefon
- +1 877-917-1111
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
Long Island Taxi
- Telefon
- +1 516-418-2120
- Tapak web
- longislandtaxi.li
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bellerose Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 6 Av/W 42 St.
Perkhidmatan Bellerose Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, tiba di stesen New York Penn Station.
Ya, jarak pemanduan antara Bellerose ke Port Authority Bus Terminal adalah 17 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Bellerose ke Port Authority Bus Terminal.









