Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH) dengan bas, kereta api, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari 3 Av/65 St ke Church St/Park PlX27
- Naiki kereta api dari World Trade Center ke NewportPath
39 min$6–10Pandu 10.1 bt
Paling murah- Pandu dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH)10.1 bt
17 min$2–3Kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 34 St-Herald SqN / ...
- Naiki kereta api dari 33rd Street ke NewportPath
53 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH)10.1 bt
17 min$45–60
Bay Ridge ke Newport Station (PATH) dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH) adalah pandu yang berharga $1 - $3 dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH) adalah teksi yang berharga $45 - $60 dan mengambil masa 17 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 8 Av dan tiba di Newport melalui 33rd Street. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 53 min.
Jarak antara Bay Ridge dan Newport Station (PATH) adalah 12 batu. Jarak jalan raya ialah 10.1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH) tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 39 min dan berharga $5 - $10.
Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk bertolak dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bay Ridge Newport Station (PATH) ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen 8 Av.
Perkhidmatan Bay Ridge Newport Station (PATH) ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen 34 St-Herald Sq.
Ya, jarak pemanduan antara Bay Ridge ke Newport Station (PATH) adalah 10 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 17 min untuk memandu dari Bay Ridge ke Newport Station (PATH).
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bay Ridge, NY, Amerika Syarikat dan Newport Station (PATH), NJ, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 800 234-7284
- Tapak web
- panynj.gov
Kereta api dari World Trade Center ke Newport
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- panynj.gov
- Adult
- $3
Kereta api dari 33rd Street ke Newport
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- panynj.gov
- Adult
- $3
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 34 St-Herald Sq
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 3 Av/65 St ke Church St/Park Pl
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 17 min
- Anggaran harga
- $45–60
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434











