Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, barisan 6 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 14 St-Union Sqsubway N / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari 14 St-Union Sq ke 77 Stsubway 6 / ...
47 min$3Bas
- Naiki bas dari 3 Av/65 St ke East 57th Street & Madison Avenuebus X27 / ...
1 j 16 min$5–14Teksi
- Naiki teksi dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospitaltaxi 11.3 bt
24 min$50–65Pandu 11.3 bt
- Pandu dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospitalcar 11.3 bt
24 min$3Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari 8 Av ke Lexington Avenue/59th Streetsubway N / ...
1 j 1 min$3
Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital adalah pandu yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital adalah teksi yang berharga $50 - $65 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 3 Av/65 St dan tiba di Madison Av/E 77 St melalui Madison Av/E 58 St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 16m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari 8 Av dan tiba di Lexington Avenue/59th Street. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 44 min.
Jarak antara Bay Ridge dan Lenox Hill Hospital adalah 12 batu. Jarak jalan raya ialah 11.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan barisan 6 kereta api bawah tanah yang memerlukan 47 min dan berharga $3.
Ia mengambil masa lebih kurang 47 min untuk bertolak dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bay Ridge Lenox Hill Hospital ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 3 Av/65 St.
Perkhidmatan Bay Ridge Lenox Hill Hospital ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen 8 Av.
Perkhidmatan Bay Ridge Lenox Hill Hospital ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen East 57th Street & Madison Avenue.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bay Ridge, NY, Amerika Syarikat dan Lenox Hill Hospital, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 8 Av ke 14 St-Union Sq
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
Kereta api bawah tanah dari 14 St-Union Sq ke 77 St
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $0
Kereta api bawah tanah dari 8 Av ke Lexington Avenue/59th Street
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 3 Av/65 St ke East 57th Street & Madison Avenue
- Tempoh Purata
- 1 j 1 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- $50–65
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bay Ridge Lenox Hill Hospital ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen 14 St-Union Sq.
Ya, jarak pemanduan antara Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital adalah 11 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Bay Ridge ke Lenox Hill Hospital.






