Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Bay Building ke Mile End dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, barisan 2 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Station McGill ke Station Berri-UQAM1
- Naiki kereta api bawah tanah dari Station Berri-UQAM ke Station Mont-Royal2
13 min$8Barisan 80 bas
Paling murah- Naiki bas dari Sherbrooke / De Bleury ke du Parc / Villeneuve80 / ...
18 min$4Teksi
- Naiki teksi dari Bay Building ke Mile End3.2 km
5 min$12–16Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Bay Building ke Mile End3.3 km
39 minBarisan 2 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Station Square-Victoria–OACI ke Station Mont-Royal2
14 min$4Barisan 55 bas
- Naiki bas dari Station Saint-Laurent / De Maisonneuve ke Saint-Laurent / du Mont-Royal55 / ...
21 min$4
Bay Building ke Mile End dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bay Building ke Mile End adalah barisan 80 bas yang berharga $4 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bay Building ke Mile End adalah teksi yang berharga $12 - $16 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sherbrooke / De Bleury dan tiba di du Parc / Villeneuve. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Station Square-Victoria–OACI dan tiba di Station Mont-Royal. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Bay Building dan Mile End adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bay Building ke Mile End tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan barisan 2 kereta api bawah tanah yang memerlukan 13 min dan berharga $8.
Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk bertolak dari Bay Building ke Mile End, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bay Building Mile End ke bas, dikendalikan oleh Société de transport de Montréal, berlepas dari stesen Sherbrooke / De Bleury.
Perkhidmatan Bay Building Mile End ke kereta api, dikendalikan oleh Société de transport de Montréal, berlepas dari stesen Station McGill.
Perkhidmatan Bay Building Mile End ke bas, dikendalikan oleh Société de transport de Montréal, tiba di stesen du Parc / Villeneuve.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bay Building, QC, Kanada dan Mile End, QC, Kanada?
- Telefon
- 514-786-4636
- Tapak web
- stm.info
Kereta api bawah tanah dari Station McGill ke Station Berri-UQAM
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- stm.info
Kereta api bawah tanah dari Station Berri-UQAM ke Station Mont-Royal
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- stm.info
Kereta api bawah tanah dari Station Square-Victoria–OACI ke Station Mont-Royal
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- stm.info
- Telefon
- 514-786-4636
- Tapak web
- stm.info
Bas dari Sherbrooke / De Bleury ke du Parc / Villeneuve
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- stm.info
Bas dari Station Saint-Laurent / De Maisonneuve ke Saint-Laurent / du Mont-Royal
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- stm.info
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- $12–16
Taxi Diamond
- Telefon
- +1 514 273 6331
- Tapak web
- taxidiamond.com
Taxi Co-Op
- Telefon
- +1 514 725 9885
- Tapak web
- taxi-coop.com
Taxi Champlain
- Telefon
- +1 514 271 1111
- Tapak web
- taxichamplain.com
Atlas Taxi
- Telefon
- +1 514 485 8585
- Tapak web
- atlastaxi.qc.ca
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bay Building Mile End ke kereta api, dikendalikan oleh Société de transport de Montréal, tiba di stesen Station Berri-UQAM.






