Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Manila
Terbaik- Naiki bas dari Batangas Port ke Buendia Bus Terminal, Manila
- Naiki bas dari Buendia Bus Terminal ke Balibago ComplexLRT Buendia
4 j₱1,425–1,509Bas
Paling murah- Naiki bas dari Batangas Grand Terminal ke Alabang
- Naiki bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke National Hwy, Santa Rosa City, ManilaALABANG - CALAMBA via EXPRESSWAY
4 j 5 min₱177–266Pandu 69.2 km
- Pandu dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa69.2 km
52 min₱527–761Teksi
- Naiki teksi dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa69.2 km
52 min₱1,000–1,300
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa adalah bas yang berharga ₱170 - ₱270 dan mengambil masa 4j 5m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa adalah pandu yang berharga ₱500 - ₱800 dan mengambil masa 52 min.
Tidak, tiada bas terus dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Batangas Port dan tiba di Balibago Complex melalui Buendia Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j.
Jarak antara Batangas dan Balibago Sta. Rosa adalah 141 km. Jarak jalan raya ialah 69.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa tanpa kereta adalah dengan bas melalui Manila yang memerlukan 4j dan berharga ₱1,400 - ₱1,550.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j untuk bertolak dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Batangas Balibago Sta. Rosa ke bas, dikendalikan oleh Ceres Transport, berlepas dari stesen Batangas Port.
Perkhidmatan Batangas Balibago Sta. Rosa ke bas, dikendalikan oleh Ceres Transport, tiba di stesen Buendia Bus Terminal, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Batangas ke Balibago Sta. Rosa adalah 69 km. Ia mengambil masa lebih kurang 52 min untuk memandu dari Batangas ke Balibago Sta. Rosa.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Batangas, Filipina dan Balibago Sta. Rosa, Filipina?
- Telefon
- +63 910 738 5318
- E-mel
- customerservicerepresentative@ygbc.ph
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Batangas Port ke Buendia Bus Terminal, Manila
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱1,350–1,450
- Tempah di
- 12go.asia
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Buendia Bus Terminal ke Balibago Complex
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱70–85
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Telefon
- (+63 43) 723-9033
- E-mel
- info@alpsthebus.com
- Tapak web
- alps.alpsthebus.ph
Bas dari Batangas Grand Terminal ke Alabang
- Tempoh Purata
- 2 j 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱110–180
- Jadual di
- alps.alpsthebus.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke National Hwy, Santa Rosa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱60–95
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 52 min
- Anggaran harga
- ₱1,000–1,300
Sn. Pifl Toda
- Telefon
- 0905 252 6366
iDOL Taxi
- Telefon
- 0970 319 2276
- Tapak web
- facebook.com











