Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Basilika Santo Peter ke The Code Hotel, Rome dengan bas, kereta api bawah tanah, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Basilika Santo Peter ke The Code Hotel, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Basilika Santo Peter ke The Code Hotel, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 35 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Basilika Santo Peter ke The Code Hotel, Rome adalah barisan 62 bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 33 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cavalleggeri/Fornaci dan tiba di Tritone/Fontana Di Trevi. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Cipro dan tiba di Spagna. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Basilika Santo Peter dan The Code Hotel, Rome adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Basilika Santo Peter ke The Code Hotel, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 62 bas yang memerlukan 33 min dan berharga €1 - €7.
barisan 62 bas dari Cavalleggeri/Fornaci ke Tritone/Fontana Di Trevi mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Basilika Santo Peter The Code Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Cavalleggeri/Fornaci.
Perkhidmatan Basilika Santo Peter The Code Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Cipro.
Perkhidmatan Basilika Santo Peter The Code Hotel, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Tritone/Fontana Di Trevi.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Basilika Santo Peter, Vatikan dan The Code Hotel, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Cipro ke Spagna
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Cavalleggeri/Fornaci ke Tritone/Fontana Di Trevi
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Basilika Santo Peter The Code Hotel, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Spagna.


