Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano dengan bas, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 230 bas melalui Via Grandi Via Buozzi
Terbaik- Naiki bas dari Via Visconti Via Del Maino ke Via Grandi Via Buozzi230
55 min€1–3Teksi
- Naiki teksi dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano7.3 km
11 min€13–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano6.6 km
1 j 19 minBarisan 230 bas, barisan 15 trem, barisan 201 bas
- Naiki bas dari Via Visconti Via Del Maino ke Via Grandi Via Buozzi230
- Naiki trem dari via grandi via buozzi ke via curiel via maggi15
- Naiki bas dari Via Curiel Via Maggi ke Rozzano201
1 j 8 min€4–6Barisan 230 bas
- Naiki bas dari Via Visconti Via Del Maino ke via dei missaglia230
1 j 12 min€2–3
Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano dengan bas, trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano adalah barisan 230 bas melalui Via Grandi Via Buozzi yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 55 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano adalah teksi yang berharga €13 - €17 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Via Visconti Via Del Maino dan tiba di Via Grandi Via Buozzi. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara Basiglio dan Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Basiglio ke Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano tanpa kereta adalah dengan barisan 230 bas melalui Via Grandi Via Buozzi yang memerlukan 55 min dan berharga €1 - €3.
barisan 230 bas dari Via Visconti Via Del Maino ke Via Grandi Via Buozzi mengambil masa 30 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Basiglio Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano ke bas, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen Via Visconti Via Del Maino.
Perkhidmatan Basiglio Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano ke bas, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen Via Grandi Via Buozzi.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Basiglio, Itali dan Forum Assago 5 min - APT with Double Terrace, Rozzano, Itali?
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Trem dari via grandi via buozzi ke via curiel via maggi
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Bas dari Via Visconti Via Del Maino ke Via Grandi Via Buozzi
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- atm.it
Bas dari Via Curiel Via Maggi ke Rozzano
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Bas dari Via Visconti Via Del Maino ke via dei missaglia
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- atm.it
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- €13–17
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353
Pavia Taxi Service
- Telefon
- +39 0384 858366
- Tapak web
- facebook.com
NCC Pavia
- Telefon
- +39 328 028 9494
- Tapak web
- nccpavia.it
