Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Barnham ke Shripney Road dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Windmill ke Riversidebus 66A / ...
19 min$4–6Kereta api
- Naiki kereta api dari Barnham ke Bognor Registrain Barnham - Bognor Regis / ...
28 min$5–7Teksi
- Naiki teksi dari Barnham ke Shripney Roadtaxi 6 bt
11 min$20–25Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Barnham ke Shripney Roadwalk 3.4 bt
1 j 4 min
Barnham ke Shripney Road dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Barnham ke Shripney Road adalah bas yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Barnham ke Shripney Road adalah teksi yang berharga $20 - $25 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Windmill dan tiba di Riverside. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Barnham dan tiba di Bognor Regis. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Barnham dan Shripney Road adalah 9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barnham ke Shripney Road tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 19 min dan berharga $4 - $6.
bas dari Windmill ke Riverside mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 3 jam.
Perkhidmatan Barnham Shripney Road ke bas, dikendalikan oleh Compass Travel, berlepas dari stesen Windmill.
Perkhidmatan Barnham Shripney Road ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Barnham.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barnham ke Shripney Road adalah dengan bas yang mengambil masa 19 min dan berharga $4 - $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $5 - $7 dan mengambil masa 28 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Barnham, West Sussex, England dan Shripney Rd, Bognor Regis PO22, United Kingdom?
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Barnham ke Bognor Regis
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $5–7
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- $5–7
- Telefon
- 01903 690025
- E-mel
- office@compass-travel.co.uk
- Tapak web
- compass-travel.co.uk
Bas dari Windmill ke Riverside
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- compass-travel.co.uk
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $20–25
Barnham Station Taxis
- Telefon
- +44 1243 551 753
- Tapak web
- barnhamstationtaxis.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Barnham Shripney Road ke bas, dikendalikan oleh Compass Travel, tiba di stesen Riverside.
Perkhidmatan Barnham Shripney Road ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen Bognor Regis.











