Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Barnet ke Kensal Rise Station dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari High Barnet station ke Camden Town stationsubway Northern
- Naiki kereta api dari Camden Road ke Kensal Risetrain Stratford / ...
56 min£3–7Barisan 263 bas, barisan 460 bas
- Naiki bas dari High Barnet Station / Meadway ke North Finchley Bus Stationbus 263 / ...
- Naiki bas dari North Finchley Bus Station ke Willesden Bus Garagebus 460
1 j 15 min£6Kereta api bawah tanah, barisan 18 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari High Barnet station ke Euston stationsubway Northern
- Naiki bas dari Euston Station ke Kensal Green Stationbus 18
1 j 19 min£5–6Teksi
- Naiki teksi dari Barnet ke Kensal Rise Stationtaxi 10.2 bt
23 min£130–170Pandu 10.2 bt
- Pandu dari Barnet ke Kensal Rise Stationcar 10.2 bt
23 min£3–4
Barnet ke Kensal Rise Station dengan kereta api bawah tanah, jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Barnet ke Kensal Rise Station adalah pandu yang berharga £2 - £4 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Barnet ke Kensal Rise Station adalah teksi yang berharga £130 - £170 dan mengambil masa 23 min.
Tidak, tiada bas terus dari Barnet ke Kensal Rise Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari High Barnet Station / Meadway dan tiba di Station Terrace melalui North Finchley Bus Station dan Bertie Road. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 15m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Barnet ke Kensal Rise Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari High Barnet station dan tiba di Kensal Rise melalui Camden Road. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 56 min.
Jarak antara Barnet dan Kensal Rise Station adalah 14 batu. Jarak jalan raya ialah 10.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barnet ke Kensal Rise Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 56 min dan berharga £3 - £7.
Ia mengambil masa lebih kurang 56 min untuk bertolak dari Barnet ke Kensal Rise Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen High Barnet Station / Meadway.
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen High Barnet station.
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen North Finchley Bus Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Barnet, England dan Kensal Rise Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari High Barnet station ke Camden Town station
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–4
Kereta api bawah tanah dari High Barnet station ke Euston station
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–5
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–5
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Camden Road ke Kensal Rise
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari High Barnet Station / Meadway ke North Finchley Bus Station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
Bas dari North Finchley Bus Station ke Willesden Bus Garage
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customer.care@transportukbus.com
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Euston Station ke Kensal Green Station
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- £130–170
Station Cars
- Telefon
- +44 20 8449 0000
- Tapak web
- stationcars.org.uk
Metro Radio Cars
- Telefon
- +44 20 8440 1234
- Tapak web
- metroradiocars.co.uk
Barnet Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8449 5555
- Tapak web
- barnetairporttransfers.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Barnet Kensal Rise Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Camden Town station.
Ya, jarak pemanduan antara Barnet ke Kensal Rise Station adalah 10 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Barnet ke Kensal Rise Station.







