Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Barking ke Bricklayer's Arms dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Barking station ke Putney Bridge stationDistrict
1 j 4 min£2–6Bas, barisan 14 bas
- Naiki bas dari Barking Town Centre ke Regent Street / St James'sN15
- Naiki bas dari Trocadero / Haymarket ke St Mary's Church / Putney Pier14
1 j 55 min£3–90Teksi
- Naiki teksi dari Barking ke Bricklayer's Arms16.1 bt
43 min£65–85Pandu 16.1 bt
- Pandu dari Barking ke Bricklayer's Arms16.1 bt
43 min£4–6
Barking ke Bricklayer's Arms dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Barking ke Bricklayer's Arms adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £6 dan mengambil masa 1j 4m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Barking ke Bricklayer's Arms adalah teksi yang berharga £65 - £85 dan mengambil masa 43 min.
Tidak, tiada bas terus dari Barking ke Bricklayer's Arms. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Barking Town Centre dan tiba di St Mary's Church / Putney Pier melalui Trocadero / Haymarket. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 55m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Barking station dan tiba di Putney Bridge station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 55 min.
Jarak antara Barking dan Bricklayer's Arms adalah 16 batu. Jarak jalan raya ialah 16.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barking ke Bricklayer's Arms tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 4m dan berharga £2 - £6.
kereta api bawah tanah dari Barking station ke Putney Bridge station mengambil masa 55 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Barking Bricklayer's Arms ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Barking Town Centre.
Perkhidmatan Barking Bricklayer's Arms ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Barking station.
Perkhidmatan Barking Bricklayer's Arms ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Regent Street / St James's.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Barking, England dan Bricklayer's Arms, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Barking station ke Putney Bridge station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £2–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–6
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Barking Town Centre ke Regent Street / St James's
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–60
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–60
Bas dari Trocadero / Haymarket ke St Mary's Church / Putney Pier
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–30
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–30
- Tempoh Purata
- 43 min
- Anggaran harga
- £65–85
Twelve Transfers
- Telefon
- +44 20 3479 5700
- Tapak web
- twelvetransfers.co.uk
Longbridge Cars
- Telefon
- +44 20 8507 7724
A to B Minicabs
- Telefon
- +44 20 8594 9290
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Barking Bricklayer's Arms ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Putney Bridge station.
Ya, jarak pemanduan antara Barking ke Bricklayer's Arms adalah 16 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk memandu dari Barking ke Bricklayer's Arms.


