Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Paris Nord ke Aéroport Charles de Gaulle 2B
48 min€12Pandu 25.1 km
Paling murah- Pandu dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D25.1 km
24 min€4–6Barisan 350 bas
- Naiki bas dari Porte de la Chapelle ke Terminal 2A-2C350
1 j 9 min€5–7Teksi
- Naiki teksi dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D25.1 km
24 min€45–60Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Barbès–Rochechouart Station ke Paris Charles de Gaulle Airport24.6 km
23 min€75–110
Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah perkhidmatan memandu yang berharga €75 - €110 dan mengambil masa 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Porte de la Chapelle dan tiba di Terminal 2A-2C. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 43 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Paris Nord dan tiba di Aéroport Charles de Gaulle 2. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 34 min.
Jarak antara Barbès–Rochechouart Station dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 25.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 48 min dan berharga €12.
kereta api dari Paris Nord ke Aéroport Charles de Gaulle 2 mengambil masa 34 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Barbès–Rochechouart Station Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Porte de la Chapelle.
Perkhidmatan Barbès–Rochechouart Station Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Paris Nord.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah dengan kereta api yang mengambil masa 48 min dan berharga €12. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 350 bas, yang berharga €5 - €7 dan mengambil masa 1j 9m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Barbès–Rochechouart Station, Perancis dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D, Perancis?
Kereta api dari Paris Nord ke Aéroport Charles de Gaulle 2
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €12
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Porte de la Chapelle ke Terminal 2A-2C
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €5–7
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- €45–60
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Barbès–Rochechouart Station ke Paris Charles de Gaulle Airport
- Anggaran harga
- €75–110
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Barbès–Rochechouart Station Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Terminal 2A-2C.
Perkhidmatan Barbès–Rochechouart Station Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Aéroport Charles de Gaulle 2.
Ya, jarak pemanduan antara Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Barbès–Rochechouart Station ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D.
Tempah tiket Barbès–Rochechouart Station Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.












