Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Barajas ke Pinar del Rey dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 8 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Barajas ke Mar De Cristalsubway 8
11 min€1–3Barisan 112 bas
- Naiki bas dari Ermita Virgen De La Soledad ke Mar De Cristalbus 112
26 min€3–4Teksi
- Naiki teksi dari Barajas ke Pinar del Reytaxi 7.1 km
7 min€16–19Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Barajas ke Pinar del Reywalk 7.7 km
1 j 32 minBarisan 8 kereta api bawah tanah, barisan 120 bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Barajas ke Mar De Cristalsubway 8
- Naiki bas dari Mar De Cristal ke Valdetorres De Jarama - Rogelio Muñozbus 120 / ...
23 min€2–5
Barajas ke Pinar del Rey dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Barajas ke Pinar del Rey adalah barisan 8 kereta api bawah tanah yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 11 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Barajas ke Pinar del Rey adalah teksi yang berharga €16 - €19 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Ermita Virgen De La Soledad dan tiba di Mar De Cristal. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Barajas dan tiba di Mar De Cristal. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Jarak antara Barajas dan Pinar del Rey adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Barajas ke Pinar del Rey tanpa kereta adalah dengan barisan 8 kereta api bawah tanah yang memerlukan 11 min dan berharga €1 - €3.
barisan 8 kereta api bawah tanah dari Barajas ke Mar De Cristal mengambil masa 11 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Barajas Pinar del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Ermita Virgen De La Soledad.
Perkhidmatan Barajas Pinar del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Barajas.
Perkhidmatan Barajas Pinar del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Mar De Cristal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Barajas, Madrid, Sepanyol dan Pinar del Rey, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Barajas ke Mar De Cristal
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Ermita Virgen De La Soledad ke Mar De Cristal
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3–4
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Mar De Cristal ke Valdetorres De Jarama - Rogelio Muñoz
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €16–19
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Barajas Pinar del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Mar De Cristal.












