Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Bansalan ke Davao City Ecoland Bus Terminal
- Naiki bas dari Davao City Ecoland Bus Terminal ke General Santos Bulaong Terminal
5 j 37 min₱412–590Pandu 101.1 km
- Pandu dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal101.1 km
1 j 46 min₱771–1,114Teksi
- Naiki teksi dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal101.1 km
1 j 46 min₱1,500–1,900Bas melalui Koronadal
- Naiki bas dari Digos ke YBL Marbel Station
- Naiki bas dari Koronadal ke General Santos
6 j 44 min₱642–663
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal adalah bas yang berharga ₱410 - ₱600 dan mengambil masa 5j 37m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal adalah pandu yang berharga ₱750 - ₱1,200 dan mengambil masa 1j 46m.
Tidak, tiada bas terus dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bansalan dan tiba di General Santos Bulaong Terminal melalui Davao City Ecoland Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 37m.
Jarak antara Bansalan dan General Santos Bulaong Terminal adalah 215 km. Jarak jalan raya ialah 101.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 5j 37m dan berharga ₱410 - ₱600.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 37m untuk bertolak dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Bansalan General Santos Bulaong Terminal ke bas, dikendalikan oleh Davao Metro Shuttle, berlepas dari stesen Bansalan.
Perkhidmatan Bansalan General Santos Bulaong Terminal ke bas, dikendalikan oleh Davao Metro Shuttle, tiba di stesen Davao City Ecoland Bus Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal adalah 101 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 46m untuk memandu dari Bansalan ke General Santos Bulaong Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bansalan, Filipina dan General Santos Bulaong Terminal, Filipina?
- Telefon
- 0939 340 5403
- E-mel
- admin@davaometroshuttle.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Bansalan ke Davao City Ecoland Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 52 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₱140–200
- Jadual di
- facebook.com
- E-mel
- msbti@ygbc.ph
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Bansalan ke Davao City Ecoland Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 36 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- ₱150–210
- Jadual di
- web.facebook.com
- Tempah di
- 12go.asia
Bas dari Davao City Ecoland Bus Terminal ke General Santos Bulaong Terminal
- Tempoh Purata
- 3 j 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱270–380
- Jadual di
- facebook.com
- Tempah di
- 12go.asia
- Telefon
- (63) (83) 228-2511
- E-mel
- customerservice.ybl@yahoo.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Digos ke YBL Marbel Station
- Tempoh Purata
- 3 j 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱447
- Jadual di
- facebook.com
- Tapak web
- biocoop.com.ph
Bas dari Koronadal ke General Santos
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱136
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 1 j 46 min
- Anggaran harga
- ₱1,500–1,900
DOM Rent a Car Kidapawan
- Telefon
- +639639320480
- Tapak web
- facebook.com



