Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Liverpool Street Station ke Heathrow Terminal 4Elizabeth
53 min£16–20Bas
Paling murah- Naiki bas dari Aldwych / Bush House ke Hounslow West StationN9
2 j 17 min£4–9Teksi
- Naiki teksi dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 417.3 bt
39 min£70–90Pandu 17.3 bt
- Pandu dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 417.3 bt
39 min£5–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Cannon Street station ke Gloucester Road stationCircle / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Gloucester Road station ke Heathrow Terminal 4 stationPiccadilly
1 j 4 min£4–8
Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 dengan jalan kaki dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 adalah bas yang berharga £3 - £10 dan mengambil masa 2j 17m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 adalah teksi yang berharga £70 - £90 dan mengambil masa 39 min.
Tidak, tiada bas terus dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Cannon Street dan tiba di Heathrow Terminal 4 melalui Aldwych / Bush House dan Hounslow West Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 17m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Liverpool Street Station dan tiba di Heathrow Terminal 4. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 45 min.
Jarak antara Bank and Monument Stations dan Heathrow Terminal 4 adalah 21 batu. Jarak jalan raya ialah 17.4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 53 min dan berharga £16 - £20.
kereta api dari Liverpool Street Station ke Heathrow Terminal 4 mengambil masa 45 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Bank and Monument Stations Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Aldwych / Bush House.
Perkhidmatan Bank and Monument Stations Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), berlepas dari stesen Liverpool Street Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 53 min dan berharga £16 - £20. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £3 - £10 dan mengambil masa 2j 17m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bank and Monument Stations, England dan Heathrow Terminal 4, England?
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Liverpool Street Station ke Heathrow Terminal 4
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £16–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Cannon Street station ke Gloucester Road station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–4
Kereta api bawah tanah dari Gloucester Road station ke Heathrow Terminal 4 station
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–5
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–5
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Aldwych / Bush House ke Hounslow West Station
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 39 min
- Anggaran harga
- £70–90
Lambeth Cabs
- Telefon
- +44 20 3051 8618
- Tapak web
- lambethcabs.co.uk
Gipsy Hill Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8659 9999
- Tapak web
- gipsyhillminicabs.co.uk
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Bank and Monument Stations Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Hounslow West Station.
Perkhidmatan Bank and Monument Stations Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Elizabeth Line (TfL), tiba di stesen Heathrow Terminal 4.
Ya, jarak pemanduan antara Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4 adalah 17 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk memandu dari Bank and Monument Stations ke Heathrow Terminal 4.
Tempah tiket Bank and Monument Stations Heathrow Terminal 4 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.








